Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yee82

walentynki 2009

Polecane posty

Gość yee82

pewnie tych tematów bylo mnostwo.....ale moze ktos mi podpowie co mozna kupic chlopakowi na walentynki (zaznaczam ze jestesmy razem 2 tygodnie) weekend bedzie nasz...od piatku do niedzieli, napewno w sobote kolacje zrobie jakas, moze on cos wymysli tez....ale jakis upominek moglby dostac tez, tylko jaki

Gość hejjjjjjjjjjkh
ja robie kolacje w sobote, jakis szampan tez bedzie a co do prezentu to kupie chyba zestaw durex play...no ale skoro jestescie ze soba dopiero dwa tygodnie to chyba musisz wymyslec cos innego :p my mamy staz 3,5 roku :P

ja proponuje np. kubek z waszym zdjęciem. w sam raz na walentynki jako ozdoba i "przypomnienie" albo misia ze zdjęciem, coś z serduchem

Gość yee82
myslalam o czekoladkach w pudeleczku w ksztalcie serduszka, o kartce napewno ale jeszcze moglaybm mu cos kupic....tylko nei w iem co

Gość hejjjjjjjdd
moze breloczek jakis

Gość yee82
czekoladki i kolacja....dobry pomysł prawda? swieczke postawie na stol, nastroj bedzie... heejjjjjjjjjjjjjkh --> a co na kolacje robisz?

Gość heejjjjjjjjjjjjjkh
wlasnie nie wiem jeszcze na pewno ale chyba jakies chinskie danie :) bardzo ostre (uwielbiamy takie) albo jakas salatke :_)