Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łoszołom jakisik

Co sądzicie o liveboxach??

Polecane posty

Gość tortura nie na czarno
dobre dla kogos kto jest 1)zainteresowany tv z neo 2)kto pracuje w domu na laptopie/ ma kilka komputerow 3)lubi miec w domu nowe gadzety choc nie sa mu do niczego potrzebne;)

Gość hejjjjjjjdd
dla mnie to pudelko to tragedia wlasnie rozwiazuje umowe :/ spowolnilo internet ktory zreszta sie czesto rozlacza, poz tym telewizje mozesz odbierac w kilku miastach w polsce tj warszawa katowice karkow zakopane i kilka innych i to samo tyczy sie wypozyczalni filmow. Ja placilam za to 10 zl miesiecznie ale nawet za tyle nie warto

nie zgadzam sie, ja tez mam liveboxa. i nie ma nic wspolnego ze spowolnieniem transferu. a tv wcale nie jest dostepna tylko w kilku miastach, nie weim skad masz takie informacje:o

Gość wkurwiona jestem
ja mam liveboxa, bo mam kilka komputerów w domu, jedyny problem jest taki, że kiedy na jednym coś się ściąga, to już wszędzie jest chujnia a nie internet, więc tylko jeden komputer zostaje do dyspozycji. ogólnie nie narzekam, kiedyś mieli problemy, że się rozłączał co piętnaście minut, ale się wkurwiłam, zadzwoniłam i teraz śmiga jak nowy. "lubi miec w domu nowe gadzety choc nie sa mu do niczego potrzebne" - bez komentarza :o

"lubi miec w domu nowe gadzety choc nie sa mu do niczego potrzebne" - bez komentarza - o co ci chodzi? no sa i tacy:o łoszołom, ja mam w domu 2komputery wiec dla mnie to dobre rozwiazanie - mam do tego usluge tv wiec tymbardziej mi sie oplaca, bo nie musze za niego placic;) informatykiem nie jestem ale raczej nie zawodzi ten sprzet, jest ok:)

Gość nie nie i nie
tv nie ogladam za sprawa tego pudła , bo ciagle sa przerwy , mnóstwo kabli , bardzo grubych , ktorych nie ma jak ukryc . Załuje , ze sie dałam nabrac . Mam teraz kupe kabli i skrzynek , po to jedynie , żeby internet odbierac . Dobrze mi tak jak sie dalam namówic na szajs. A i jeszcze dodam , że po 1 miesiacu zepsóła mi sie ta skrzynia , no ale fakt, wymienili.

Gość sadzę że livebox jest do dupy.
- spowalnia internet i to znacznie - zacina sie, przerywa - psuje generalnie nie polecam

jakich kabli?? od dekodera??:o

Gość hejjjjjjjdd
tortora a skad jestes??? :P heh telewizja i wypozyczalnia nie dziala wszedzie tylko w kilku miastach

ja jestem z lodzi, ale moja siostra mieszka we wsi 40km od lublina (naprawde dziura zabita dechami) i odbiera bz zarzutu, poobnie jak u moich dziadkow na wsi na mazurach (w promieniu 80km nie ma wiekszego miasta,same wiochy) Nie bronie jakos specjalnie neo i liveboxa ale ja mam dobre doswaidczenia:) a videostrady prosze panstwa nie macie, bo ona rusza dopiero w polowei marca:)

Gość heejjjjjjjjjjjjjkh
no to cos dziwnego bo gdy probowalam podalczyc ta usluge i nie moglam to zadzwonilam do neostrady i pani wyraznie powiedziala w ktorych miastach usluga jest dostepna. Moja ciotka tez ma to dziadostwo juz 3 rok i dalej takowa usluga nie dziala ( mieszkamy 30 km od krakowa)

Gość livebox
mam go od ponad roku i dziala jak na razie bez zarzutu.

aaaa widzisz, co osoba to inne doswiadczenia, co zrobic. coz, ludzie z msiast uprzywilejowani sa;)

Gość niesmka
Kupienie go to był bład :O internet mi prawie w ogole nie chodzi i tak jak u innych często się rozłacza. Nie polecam.