Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta która wszystko znosi..

Samotność.. Chce mi sie wyć!!

Polecane posty

Jest mi cholernie zle.. mam 23 lata i chyba nigdy tak naprade nie kochałam i nie byłam kochana.. moje zycie uczuciowe to jedna wielka porazka.. Ileż można czekać na miłość? czy wy też czujecie sie samotni? Tak bym chciała żeby ktos przytulił mnie i powiedział ze wszystko bedzie dobrze.. że miłość jednak istnieje.. bo ja coraz bardziej w to watpie.. Tak bardzo bym chciała zmienić coś w swoim zyciu poczuc sie bezpiecznie w ramionach mężczyzny... Chcem kochać i byc kochaną czy tak wiele wymagam od życia.. Gdzie jest ten facet który potrzebuje miłej, wrazliwej, romantycznej, zwariownej kobiety? Mam w sobie tyle uczucia ze jeszcze troche i wybuchne od tego hehe :) Dlaczego inni mają prawo do szczęścia a Ja nie..? Zastanawim sie czy jestem szcześliwa i wydaje mi sie ze nie.. czy miłość jest szcześciem? czy powinnam sie cieszyc z tego co zycie mi daje ale ostatnio nic mnie mnie cieszy.. Wiec czekam na miłość...

Gość hatszepsut
heh,ja mam 25 lat, i idealnie taka samą sytuacje.ale co zrobić?chyba nie ma rady na to,albo sie kiedys coś odmieni albo nie.wmoim przypadku pewnie nie...;(

Gość Robert....
..nie czekaj..tylko pokochaj!

Gość gogga..
..Cześc! Ja mam lat 22 i nie wiem czy miłosć to takie szczęście..a le chcem ją kiedyś tam spotkac..nie trac nadziei..chyba warto kochać...

Gość krolewicz
juz do was jade w pieknej zbroi i hondzie civic

Gość hatszepsut
nie w hondzie civic tylko na rumaku;)

Gość wstawiona....
hello dziewczyny..a.. i chłopak...! Mam wolną sobote siedzę przy kompie i piję drinka bo nie tak dawno zostawił mnie mój jedyny..tak myslałam...myslałam że to miłość..byłam szcześliwa i co..zobaczył,ze moja kolezanka jest ladniejsaz, a że po podstawówce to go nie obchodziloo..i jest z nioą teraz a ja sama....kochał ..ha powtarzał to w każdym smsie..i co?? kłamca i tyle.. Dobrze że mam synka on jest moim oparciem ..mam dla kogo zyi kocham go..takiej miłości nikt nie zastapi.... spoko.. i Ty bedziesz kochana..przyjdzie Twoj dzień! Pozdro!

Gość ania1983A
hey Kobitki, ja mam 26 lat i tez nie mam niekogo od dawna, moja roznica jest taka ze ja juz kiedys kochałam i byłam kochana... niestety do czasu to choc to mogłam poczuc.... od tamtej pory nie udało mi sie ponownie związac z kims. Ja ogolnie nie ubolewam, statam sie po prostu o tym nie myslec ze jestem sama... układam sobie zycie tak bym była szczesliwa... wiem wiem ze na dłuzsza mete to nawet sukcesy i jakis zyciowe zadowolenia w samotnosci nie cieszą... ale zycie nie moze krecic sie w około mezczyzny... my same musimy starac sie byc szczesliwe bo tak naprawde kobiety niewszczesliwej mezczyzna nie uszczesliwi na 100% Bo zwiazek to trez wzloty i upadki taka jest prawda i nie zawsze jest kolorowo. Ja ostatnio przelałam miłosc na pieska miałam go od pół roku wczoraj wpadł pod auto i zginął....... i ogromnie płakałam i teraz to tesknota za psem jest nie do wytrzymania ... mozna zawsze sobie poradzic a uwierzcie mi KTOS NA WAS CZEKA I TO KWESTIA CZASU BO KAZDY ZNAJDZIE SWOJA POLOKE PREDZEJ CZY POZNIEJ ! tylko nalezy szukac i sie nie smucic pozdrawiam samotne duszyczki wiem co to znaczy miec mnostwo uczuc i nie miec kogo nimi obdarowac ale trzeba byc cierpliwym

Gość śnieżynek
no tak, tyle samotnych dziewczyn, a chciałem dziś wyjść na kawę to nie znalazłem chętnego:)

Gość network
wasze życie polegać ma na kulcie mężczyzny i dlatego czujecie się tak niezdarnie samotne :)

Ta która wszystko znosi.. , dziewczyno wez sie zastanow nad zyciem swym, Twoj post ma byc forma matrymonalnego ogloszenia, czekasz na Don Juana ktory bedzie Cie tulic co noc do snu i dla ktorego staniesz sie calym swiatem? I tak samotnosc wypije Cie do dna, lepiej wyjsdz do centrum rozrywki i postaraj sie zapomniec o niej przygodnim seksem... cmok w krok

Gość hatszepsut
ejj,no ale czy jest cos złego w marzeniu o miłości,takiej spełnionej.to naiwne,wiem ale czy to takie złe?!

Gość Stasieńka......
Droga autorko! Nic bardziej błędnego niż czekanie na ..tzw miłosć. Ja jestem troche starsza od Ciebie...nigdy nie nudziło mnie bycie samą, mój facet jest i go nie ma ale nauczyłam sie być szczęsliwa , a gdy on jest blisko to jest to extra fajnie.Nie uzalezniaj swojego szczescia od kogokolwiek...wtedy zobaczysz,że tylko ciekawi ludzie i miłe chwile będa zdarzać sie w życiu... Zobaczysz....Powodzenia!

Robert! jak mam nie czekac tylko kochac? ale koga mam kochac jak nie mam kogo, nie znma faceta którego mogła bym pokchac.. Pokochać obojetnie kochac, a juz chyab kiedys kochałam co ztgeo jezeli facet moich marzen mnie nie kochał.. nie wiem co jest wiekszym bolem kochac i nie byc kochaną czy nie kochać i nie byc kochana... No królewicz i gdzie ty jedziesz? nie widac Cie haha :)

Ja już przywyklem tylko czasem brakuje mi tego ciepla kobiety i glosu ;)

Jarek_84!!!!! Jak możesz pisać ze pasztety tak maja!! skąd mozesz wiedziec jak wyglądam a musze cie zdziwic bo do pasztetu mi duzo brakuje!! A Ty nie cwaniakuj...

Stasieńka... nie wiem poco wogle zabierasz glos w dyskucji skoro masz kogo obdarzyc uczuciem i samotnosc niemeczy Cie codzien... Ta która wszystko znosi.. opisz jak wyglada Twoj przecietny dzien z zycia...

TenTamten! Jak mozna przywyknąc do samotności? czy to kwestia przyzwyczajenia? ja nie moge tego znieść. jest do d**y!!!!! I nie chce zeby tak było! a co do tego głosu to mogła bym ci zaspiewać na uszko :P

Mozna trzeba sobie zajac czas na pewno nie myslec o drugiej osobie ;) A z przyjemnoscia bym posluchal :)

Gość symuzja
Samotność jest przyjemnością dla tych, którzy jej pragną i męką dla tych, co są do niej zmuszeni— Władysław Tatarkiewicz Samotność sprawia, że stajemy się bardziej surowi dla siebie samych a łagodniejsi dla innych: i jedno, i drugie czyni nasz charakter lepszym.

Gość Miccro
Hej wszystkim .rozumiem co to samotność . Po kilku latach zacząłem rozmawiać z telewizorem a robi się coraz gorzej.

Nie mowie ze wogole o tym nie mysle ale ograniczylem to do minimum ;)

Moj dzien jak wyglada? hmm wstaje rano kiedy nie ide do pracy wstaje pozniej blisko południa ogolnie nie mam co narzekac na moje zycie towarzyskie bo czesto widuje sie ze znajomymi, raczej sie nie nudze jestem dosc rozrywkową osoba, ostatnio spotykam sie nawet z nowo poznanym facetem ale juz czuje ze to jest nie to.. ze nie pasuje do mnie, Chyba juz mi sie wszystkiego odechciało... w pizdu ztakim życiem gdzie ten moj facet!!!!

Gość fsdfz
musicie być pasztetami

Gość Robert....
..autorko....milośc to nie wyczekiwanie na księcia..czy tam jakiegoś ideała..pokochaj najpierw siebie...bo czuje, że tego Ci brakuje, a potem staraj się dzielic dobrem i miłoscia z innymi, zrozumiesz czym jest miłośc, ..to pochylenie się nad kims..wtedy rodzi sie to COS, bez czego nie da sie zyc...

jem chipsy.... no co ty... masz gorzej niz autorka?:)