Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Czemu kobiety się boją przystojnych mężczyzn ??

Polecane posty

hahahha boja sie? ee tam to wy sie peszycie na nasz widok;):) i rumienicie;) i wam jezyk kolkiem staje i nie mozecie wyartykułowac jednego zdania...:P

Gość totesmonas
Bo przystojni faceci są najczesciej kobieciarzami...a mało która kobieta chce byc laską na jeden wieczór...

Gość laski wiedza co robia
dobrze pobzykac ladnego na wieczor niz brzydszego

*Sami* idz pobaw sie w piaskownicy ;) To znaczy ze co przystojny facet to moze liczyc tylko na jedno nocne spotkania ??

Gość tak i dzien w dzien - w nocy

Znam jednego w ogólnej opinii bardzo przystojnego mężczyznę i on myśli tylko o tym, gdzie by wsadzić swojego fiuta. Że tak to ujmę.

Gość totesmonas
podzielmy przystojnych facetow na dwie grupy: tych, ktorzy ne zdjaja sobie z tego sprawy i praktycznie nie zwracają na to uwagi i tych, którzy są swiadomi swojej urody i wykorzystują to

No wiedzialem ze ktos sie w koncu przyczepi :P heheh mialem namysli kobiete :D hehehe jestem z natury lebijka :P

Gość totesmonas
kobiety obawiają sie ze trafią na ten drugi typ

Hmm... Powiem tak, mam swojego chłopaka i inni jacy by nie byli - przystojni i normalni, przystojni i nienormalni, nieprzystojni i normalni oraz nieprzystojni i nienormalni - mnie nie interesują. Jednakowoż mam wrażenie, że ten owy znany mi osobnik jest zajebiście zapatrzony w siebie i myśli, że wszystko może zaruchać (znowu przepraszam). Moim zamiarem nie było obrażanie ciebie lub innych przystojnych panów. Próbuję tylko uzasadnić moje poglądy, gdyż akurat znam osobiście jeden z takich przypadków :)

Temat powstal bo zainspirowal mnie taki tylko odnosnie kobiet :) Przeciez taki typ idzie szybko rozpoznac :)

no i sam widzisz ...przystojniak,cierpi na brak czasu..-no to czego mozna oczekiwać,hmmm? :D..można tylko pomysleć że włóczy się gdzieś eksponując swoją urodę :D-to już wiesz dlaczego:D

Fajnie wcale nie czuje sie urazony ;) Tez nie lubie tego typu ;) ale niestety jest powszechny . A przez takich pajacow kobiety puzniej sie psuja ;)

kobietasobietaka przywyklem i postanowilem ze nie bede mial kobiet do konca wakacji :) ale interesuje mnie tu zdanie kobiet ;)

TT- aco ciebie takie żarty się mają?