Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encoreiokk

chciałoby sie wam koledzy?

Polecane posty

Gość encoreiokk

laska nieśmiała do bólu. zamknięta w sobie do bólu. ignoruje Was do bólu (powód:zbyt duża nieśmiałość). kręci mnie bardzo, ale trwa to zdecydowanie za długo. dodatkowo kiedyś byłem odważniejszy w stosunku do niej a tera jakoś zacząłem się ...bać ;) wydaje mi się, że podobam się jej, czasem ją przylapuje wzrokiem, jak spogląda. ale jak jestem w pobliżu ignoruje. jak ją poderwać???

Gość encoreiokk
jezeli taka jestes to powiedz jak poderwac taka dziewczyne jak Ty???

Gość male cite..
facet by wiedzial co ma robic

być cierpliwym ponad wszystko, nie mieć lepkich rąk[ do mnie i do innych] nie mowic qrva non stop i być sobą sobą jesteś w porządku- to bądź taki nadal mowisz komplementy, nie pozwól żeby się wstydziła. niektóre tak robią - powiesz coś miłego , a ja uciekam, bo myślę że niemożliwe żeby on to szczerze powiedział wiem,głupota :o

Gość mozart
encoreiokk____ a skad jesteś

Gość encoreiokk
no to nie jestem facetem. trudno poderwac taka dziewczyne. naprawde. nie mam pomyslu, a dziewczyna mi sie podoba. komplementow nie mam okazji prawic bo mnie ignoruje :( jestem cierpliwy, ale od pewnego czasu w ogole nie probuje bo wszytsko cokolwiek dotad robilem bylo przez nia ignorowane wiec nie mam pomyslu. widze, ze jest niesmiala ale to az do bolu. wiec co zrobic?

Gość encoreiokk
mozart - a skad bys chcial/chciala zebym byl? ;)

Gość mozart
zagadaj do niej na n-k:)

Gość mozart
ze Ś.................

Gość encoreiokk
nie jestem ze S... ;) a jestem za "duży", żeby podrywać laski na n-k (sorki ale dla mnie to dziecinada)

Gość mozart
szkoda myślałam że może...to Ty

złap ją osobności i powiedz jej coś takiego aby nie musiała odpowiadać, żeby pomyślała sobie o tym

Gość mozart
nie chodzi mi o podrywania na n-k.Je tez jestem ,,dużą'' dziewczynką:), ale miło jest dostać wiadomosc na n-k:P

Gość encoreiokk
milo jest dostać wiadomość na n-k? nie, to nie dla mnie. chcę normalnie poderwać. po staroświecku ;) a może Ty tez jesteś tak niesmiala? :) to jak Cie poderwać? a co by to moglo być? ta wiadomość przekazana na osobności ktora dalaby do myslenia? (zaznaczamy ze jest ona niesmiala i unika mnie jak ognia ;))

Gość mozart
kurde, mam wrazenie że mowa właśnie o mnie:P. Jestem tez nieśmiała tym bardzeij że pisałam wcześniej z tą osoba o pewnych rzeczach które dawały mu do myśłenia. Następnego dnia nie potrafiłam spojrzec mu w oczy.

Gość mozart
sorry za te ,,mu mu'' powtarzam sie ale to ze zmęczenia

Gość encoreiokk
mozart - no to dlaczego takie jesteście? wiem, że niektore dziewczyny są nieśmiale, bo może nie wierzą w siebie, peszy ich to lub nie ufają facetom które je podrywają. no ale skoro facet stara się jakiś czas to chyba znaczy że nie nabija się lub nie naśmiewa więc pewnie mu jakoś zależy węc czemu nie dajecie szansy mimo, że chcecie??

będziesz się wsytdził pewnie też; ale wypal po prosu że się ci podoba i chciałbyś ją poznać bo widać że jest niedostępna

Gość zimowa pora
a co już zrobiłeś w jej kierunku?:) bo ja też bywam nieśmiała-jeśli facet mi się bardzo,bardzo podoba kiedyś miałam taką sytuację że wpadłam komuś w oko(wiedziałam od jego znajomej) i on też mi się niesamowicie podobał-ale on się tylko natarczywie na mnie gapił:O gapił się strasznie,cały czas,aż spuszczałam wzrok jak szłam a ja chciałam tylko jednego-żeby kiedyś podszedł i po prostu powiedział-cześć:D

Gość dfdf
moze sie jej nie podobasz?

Gość encoreiokk
mawronka - no to już hardcore będzie ;) z tego względu, że jak wspominałem wcześniej odrobinę mnie zaczęła peszyć. ;)

Gość mozart
To wszystko zalezy jak się stara i w jaki sposób podrywa. Odnosnie osoby o której ja myślę :) nie lubię jak mnie olewa tzn. powie cześć i udaje ze jest wielce zagadany z kumplem itp. itd. A jak czytałam jego wiadomości to miałam nadzieję że coś z tego bedzie, ze te miłe słowa naprawdę coś znaczą:(

Gość mozart
Jestem za stara na takie gierki lubie konkrety.

Gość encoreiokk
zimowa pora - no teraz zostałem przy zerkaniu ;) liczę na to, że spotkamy się w końcu wzrokiem i uśmiechnę się i ona odwzajemni mi uśmiech. wtedy byłoby wielkie ufff ;) próbowałem zagadać ale nic to nie dawało. naprawdę. dziewczyna jest totalnie niedostępna. a czy się jej podobam czy nie to dla mnie nadal zagadka. bo widzę że rozmawia normalnie ze wszystkimi tylko mnie unika, że miewam koleżanki to wiem, że dziewczyny czasem ignorują tych, których darzą sympatią :)

Gość dfdf
własnie powiedz jej czesc c zy cos zacznij gadac, bo niesmiała niezrobi pierszego kroku

Gość zimowa pora
no to podobnie jak u mnie:D ale jeśli ją peszysz to unika Twojego wzroku-ja tak robiłam:D podejdź i normalnie o coś zapytaj,a rozmowa sie dalej potoczy:) bo jak juz zaczęłam rozmawiać z facetem to ta nieśmiałość mijała,ale na początku-unikałam jego wzroku jak ognia:D

Gość encoreiokk
ona mnie też unika. no i zagadać już zagadywałem. codziennie. jakieś pierdoły i rozmowa nie kleiła się. laska była zdezorientowana - to najlepsze określenie. więc na razie dałem jej chwilę "oddechu", niech trochę odpcznie od moich amorów. nie mam pomyslu dziewczyny :(

Gość sfdvfvvsvsvvs
Fajnie, że jesteś cierpliwy i na tyle pewny siebie, żeby próbować. Ja też jestem niesmiała, choć nie aż tak jak "Twoja" dziewczyna, za to mój chłopak też jest nieśmiały, w związku z czym początki naszej znajomości były trudne :). Jak rozmawialiśmy w większej grupie, to ze skóry oboje wyłaziliśmy, żeby drugą osobę sobą zainteresować, ale żeby pogadać ze sobą, we dwoje W życiu! Jeśli "cześć" to właśnie takie od niechcenia, w czasie rozmowy ze znajomymi, na zasadzie "tak, skądś Cię kojarzę, ewentualnie mogę się przywitać" :D. W końcu ja przeszłam etap, na którym niemogłam na niego nawet patrzeć z krępacji, udawałam, że nie widzę, nie znam... Na szczęście mi przeszło i w końcu to ja zrobiłam pierwszy krok - podeszłam i zaczęłam nawijać o bzdurach aż on się rozluźnił i potem już przejął pałeczkę. Ty też tak rób, podejdź do niej, zacznij rozmawiać, przyklej się do niej, potowarzysz w powrocie do domu czy na przystanek, nawet jak Cię będzie olewać. W końću się przekona. Powodzenia!