Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikkka28

zasnął podaczas seksu

Polecane posty

Gość angelikkka28

załamka totalna ledwo minute wszedł i jzu koniec i to nie pierwszy raz taka akcja

Gość angelikkka28
jaką grą wstepna?chyab paroma szybkimi pocałunkami podczas których szybko pozbywał siebie i mnei ubrania i sapał starszenie wszedł we mnie i nie dłuzej jak min skonczył

Gość przyjacióka-30
musiał być bardzo zmęczony, ja raz zasnęłam jak mój szukał gumek

Gość może ma narkolepsję

Gość angelikkka28
jak ma wyrosnac keidy jak on ejst starszy ode mnie o 5 lat jest po 30 mam dokłądnie 33lata to keidy ebdzie mógł

Gość angelikkka28
poza łóżkiem nam sie układa ale w łózku to zawsze parktycznei taki scenariusz jest ale on ma ochote tylko jegoz apał jak szybko jets tak szybko gasnie czesto nawet zadowla sie samym moim dotykiem i nie chce stosunku ale uwielbia jak go całuje głaszcze masuej mu plecy

Gość angelikkka28
szybko całuje mnie dotyka rozbiera sie w mgnieniu oka i dochodzi po min w sumie jakies 2-3 min trwa całą nasza intymnosc

Gość achhhhhhhhhhh Romeo
kochanie Ty to nawet nie pisz takich rzeczy bo to aż wstyd :) i to jeszcze z takim błędem :)

Gość bubla
to najpierw mu zwal i potem bedziecie sie mogli kochac do woli o ile on nie zasnie:D i on bedzie zadowolony i ty o w koncu dojdziesz na sam szczyt! to kochajcie sie rano jak bedzie wyspany

Gość achhhhhhhhhhh Romeo
kupię Ci słownik kochanie na Walentynki i prześlę Ci go pocztą:)

Gość achhhhhhhhhhh Romeo
mi tam się nigdy nie zdarzyło :) zwłaszcza przy Tobie Kochanie :):):)

Gość ladygagaga
widocznie tak na niego działasz :d

Gość angelikkka28
pisze szybko nieskłądnie bo jestem nerwowa sama duzo pracuje i tez jestem zemczona ale go kocham

achhhhhhhhhhh Romeo mialem wtedy ciezki dzien potem jeszcze imprezowalismy razem a jak poszlismy do luzka to gra wstepna potem zaczelismy i tak po 20 min zasnolem :D ale pani byla zaradna i ponoc sama sobie skonczyla :P

Gość Mr.
Angelika, jak z nim nie pogadasz, to on dalej będzie działał tak samo. Tylko ostrożnie, bo jemu się pewnie wydaje, że za każdym razem dogadza Ci tak, że odlatujesz w kosmos. Sprawa delikatna.

Gość małpa_małpa
też kiedyś zasnęłam:p podczas gry wstępnej:D a do tematu - to że zasnął a to że stosunek trwa krótko to dwie różne rzeczy. I facet i kobieta muszą się nauczyć czego potrzebuje ich partner w łóżku, rozmawiajcie o tym, może na poczatek faktycznie ty przedłużaj grę wstępną tak aby skończył, potem pokaż mu jak sprawić ci przyjemność, jesteście dorośli i to wy dwoje a nie obcy ludzie z neta możecie to załatwić, kaffe do łóżka ci nie wlezie i nie zrobi co trzeba:p