Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle jest dzis i smutno

jestem dzisiaj kompletnie ROZBITA

Polecane posty

Mam dość znajomych, ciągle tych samych twarzy, mam dość małego studenckiego pokoju, dość nauki i tego okropnego syfiastego miasta. Mam dość ciągłych sercowych rozterek i nachalnych facetów. Chcę wyjechać, albo chociaż wrócić do domu rodzinnego, pod miastem. Odpocząć. Odciąć się. Zakochać znów. Zacząć coś nowego. Co za dzień. Okropny czas.

Gość nie martw się juz
jutro z pewnoscią będzie lepiej

poznań

Gość rozbitaaaaaa
Ja też jestem dzisiaj totalnie rozbita.Popijam teraz wino i rozmyślam o moim dotychczasowym zyciu.Moj facet poszedl sie zabawic na imprezke a ja zostalam sama,super:/

Gość mgurka
Skoro chcesz coś zmienić, gdzieś wyjechać, to jedź, przestań się smucić. Jutro będzie lepszy dzień...

Ja tez tak czasami mam. Nie chce mi się niczego, myślę, że ja jestem do niczego, nikt mnie nie kocha, i takie tam... Ale mam tak tylko kilka dni przed okresem. Potem jest już wszystko w porzadku. Znowu mam chęć do życia. :-) To taka mała depresja, zespół napięcia przedmiesiączkowego.

Hej. Nie tylko Ty masz taki dzien dzisiaj. Ja tez jestem jakas taka podenerwowana, zlękniona, zdołowana i woogole. Pewnie sprawa pogody. Poza tym mowisz, ze masz teraz sesje... Jestes pewnie podenerwowana, zmeczona... Do tego z dala od domu... To tez swoje robi... Podlamujesz sie tym wszystkim, zaczynasz sie skupiac na tym czego nie masz, wpadac w chandre... Nie tylko Ty... ale juz niedlugo po sesji.. wrocisz do domu...odpoczniesz... bedzie lepiej :-) A dzis wez goraca kapiel i poloz sie spac :) Ew mozesz wziac Benosen - uspokaja i pomaga zasnac :)

Dzięki Wam.. Może faktycznie to taki dzień..:(