Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Art Of Speak

Samochód i jego wpływ na uczucia pięknych dam

Polecane posty

Gość Art Of Speak

Pozwolicie, że zapytam jaki samochód robi na was najlepsze wrażenie. Zamierzam kupić niebawem auto i oprócz walorów praktycznych, wizualnych, osiągów biorę pod uwagę bardzo ważne kryterium jakim jest (image samochodu w oczach pięknych dam) Czy wolicie by wasz chłopak miał szybki sportowy wóz, niekoniecznie drogi, czy też miałoby to być duże luksusowe auto o przepastnej ilości miejsca wewnątrz, lub jakaś terenówka. Miło widziane są komentarze jaki kolor działa na was najbardziej :)

Gość chyba wszystkie sklepy
dżizas... kupujesz auto, żeby zrobić nim wrażenie na kobietach? :O kup, jaki podoba się Tobie...

Gość Art Of Speak
Nie tylko. Napisałem, że to jest jedno z kryterium. Dla mnie równie ważne co pozostałe:) Pytam poważnie i chciałbym poznać punkt widzenia dziewczyn. Każda opinia jest dla mnie cenna ;)

Gość Art Of Speak
Golfa na pewno nie kupie, nawet porobionego. czekam na opinie. koleżanek się nie pytam bo by mnie zjechały, a tu jest takie dyskretne miejsce gdzie dziewczyny mogą się otworzyć i powiedzieć co czują :)

Gość ona ma podziwiac ciebie
a nie twoje auto. coz ci po kims zakochanym w twoim samochodzie?

`te pierdolone kurwy lubią (...)` hm. skąd wiesz, co lubią kobiety? ja osobiście faceta bym za kółko nie wpuściła, bo mam i prawko i swoje auto to raz. Dwa - podobają mi się bmw, ale nie sportowe a hatchaback i golf od 3 (włącznie) wzwyż. Mój facet dopiero robi prawko, nie ma auta i z nim jestem wiec nie generalizuj FRAJERZE 🖐️

Gość ludzie są dziwniii
chłopie co Ci jest ? To Ty wybierasz , Tobie ma się podobac a nie lasce !

Gość Art Of Speak
Predatorka masz dużego plusa za to, że subaru. Tylko tribeca to sporych rozmiarów auto i z brzydkim jak na moje oko dziubkiem. Sam bym nie wpadł, że dziewczynie może się tribeca podobać. ja myślałem zawsze, że jeśli subaru to tylko impreza :D

prawiczek i kropka 1987 czyli mam kopnąć w dupę swojego faceta, bo nie ma prawka a ja mam? no sorry, ale kocham go za to kim jest, a nie dla korzysci materialnych czy za to, co posiada :O twoje podejscie jest nad wyraz dziwne i głupie :O

Gość fiat126p

Gość Waldrmar z Leszna 46lat
Jak mam megane. Jak pokażę ile zaoszczędzam na OC to laski mają kisiel w majtach.

Gość Art Of Speak
*zimmmna* Staram się tytułować jasno i konkretnie :) Może ty się wypowiesz jakie jest twoje zdanie na ten temat :D

Gość bmw tylko
ważne, żeby kierowca był przystojny, widocznie ty nie jesteś, skoro chcesz kupić sobie wędkę

Gość Art Of Speak
Tak to ja wybieram, ale chce dobrze wybrać i nie żałować dlatego pytam :)

Gość Art Of Speak
Wędka to będzie auto a ja będę przynętą :)

ehh nie pomogę za bardzo, bo samochody mnie nie ruszają. mogę jedynie w kwestii kolorystycznej powiedzieć, że nie lubię białych samochodów, czerwonych też tak nie bardzo:P

Art Of Speak Predatorka masz dużego plusa za to, że subaru. Tylko tribeca to sporych rozmiarów auto i z brzydkim jak na moje oko dziubkiem. Sam bym nie wpadł, że dziewczynie może się tribeca podobać. ja myślałem zawsze, że jeśli subaru to tylko impreza impreza SI GT 1994 cm3, jezdzilam... juz:) echh

Gość bmw tylko
widać, że jesteś bardziej pusty niż dzieczyny, które lecą na furę, powodzenia życzę. Kolor srebrny czarny albo granatowy

Gość n-ta
Odradzam auta typu Swift czy nowy Mini Morris, bo w nich wyjdziesz na metroseksualnego...

ewentualnie na pierwszy, ale nie w tej kolorystyce

Gość wyp
same rzęchy

Gość pontiac g6

Gość Art Of Speak
Tego modele biore pod uwagę, może coś się spodoba :). Dodam, że mam ograniczony budżet:D Predatorka impreza GT/WRX prowadzi się świetnie. Można tym nieźle pohasać po zakrętach ;)

Gość a z takich bardziej zyciowych
to mazda6, samataka mam :)