Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaniepokojonaaaa

słabe plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość zaaaniepokojonaaaa

zastanawiam się co może być tego przyczyną... Plamienie zaczęło się na 2 dni przed spodziewaną miesiączką, ale to odchylenie jest jak najbardziej dopuszczalne... widoczne było tylko przy podcieraniu czy wyjęciu tampona... nic nie wydostało się na zewnątrz... dopiero podczas 4 dnia kilka kropelek krwi pojawiło się na zewnątrz... takie plamienie trwało 5 dni czyli dokładnie tyle co miesiączka... podczas poprzedniego okresu (3 dnia) kochałam się z chłopakiem, czyli teoretycznie były to niepłodne dni i mieliśmy zabezpieczenie w postaci prezerwatywy... czyli objawy ciąży raczej odpadają... niedługo potem byłam u ginekologa na pierwszej wizycie i miałam pobieraną próbkę na cytologię... nie wiem... czy to może mieć jakiś związek?

ja mialam tak juz 2 razy pod rzad, tyle ze moj niby okres trwał 2 dni a nie 5 jak piszesz ty i tez mialam plamienia, bylam u giny wszystko jest ok, wiec nie sadze zebys miala sie czym martwic ;)

Gość zaaaniepokojonaaaa
no właśnie czytałam już wypowiedzi na różnych forach, ale mimo wszystko jakoś tak mi dziwnie i zastanawiam się czy nie wybrać się na wizytę, żeby sie upewnić, że wszystko jest ok... no i nawet nie nwiem czy w dobrym dniu zaczęłam brać tabletki... :|

Gość ___-
......

Gość wery beryyyyyyyyyyyy
moja kumpela tak miala i okazalo sie ze jest w ciazy

Gość zaaaniepokojonaaaa
no, ale skoro stosunek odbył się podczas dni płodnych, a prezerwatywa nie była pęknięta? nie wiem co mam o tym myśleć, naprawdę.... chyba najrozsądniej będzie iść do ginekologa i to wszystko wyjaśnić... ale proszę mimo wszystko o wypowiedzi, bo naprawdę ta sprawa nie daje mi spokoju... :(

Gość zaaaniepokojonaaaa
chodziło mi o dni NIE płodne w sensie podczas miesiączki...

Gość __----____
......

Gość upupupup

Gość zaaaniepokojonaaa
czy nikt już hie ma zdaniana ten temat? :(

Gość upupupup

zła dieta również może na to wpływać

Gość zaaaniepokojonaaa
troszkę mnie uspokoiłaś.... ale mimo wszystko zaraz chyba wybiorę się do apteki po test.... cały czas mnie to męczy a wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek :( miałam trochę stresów to fakt, byłam przemęczona, nie miałam zbyt dużo możliwości, żeby się wyspać, ale i tak się martwię...

Gość zaaaniepokojonaaa
troszkę mnie uspokoiłaś.... ale mimo wszystko zaraz chyba wybiorę się do apteki po test.... cały czas mnie to męczy a wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek :( miałam trochę stresów to fakt, byłam przemęczona, nie miałam zbyt dużo możliwości, żeby się wyspać, ale i tak się martwię... no i co jeśli zaczęłam brać tabletki w nieodpowiednim dniu?

tzn, wzielas pierwsza tabletke w dniu plamienia, o ktorym wspominasz?

Gość zaaaniepokojona
w dniu pierwszego najwiekszego plamienia.... takze nie jestem pewna.. czy dobrze wzielam czy nie...

Gość zaaaniepokojonaaa
nadal nie wiem co się dzieje... plamienie zaczęło mi się 3.02. i trwało do 12.02 kiedy to zaczęło się bardzo obfite krwawienie... od 13.02złuszczała się też błona (tak jak tradycyjnie przy miesiączce) ale w bardzo dużych ilościach... dopiero dzisiaj krwawienie nieco się zmniejszyło, ale nadal nie ustępuje... 12.02 byłam u ginekologa i powiedział, że była to niedoczynność jajników... teraz nie widział już żadnych zmian podczas badania... kazał mi do końca wybrać tabletki i po 7 dnich przerwy zacząć nowe opakowanie... a za jakieś 2 miesiące zgłosić się na kontrolę... ale ja się naprawdę mocno martwię tym ciągłym krwawieniem... :( co ja mam o tym myśleć? :(

Gość NATAAAAAAAA
MAM PYTANIE 2 DNI PRZED OKRESEM CZYLI 26 DNIA CYKLU DOSTALAM ROZOWE PLAMIENIE,SLUZ MA TAKI KOLOR...CZY TO MOZE BYC CIAZA??DODAM ZE ZADNYCH OBJAWOW NIE MAM ,NAWET PIERSI MNIE NIE BOLA JAK PRZED MIESIACZKA

Gość zaaaniepokojonaaa
nikt nie wie z czym to m oże być związane tudzież czym tak naprawdę wywołane??

Gość zaaaniepokojonaaa
..........

Gość zaaaniepokojonaaa
????

Gość aśkuuu 20
witam moja wiyzta u gin. jest chwilowo nie mozliwa bo sa długie kolejki więc prosze o porade i pisze miałam dzis dostać okres(29.09.2011) a kilka dni wcześniej pojawiło sie u mnie ciemne plamienie bez zapachu. współżyłam w dniach (15,16,17,18 września 2011) po ( 21 września 2011) dostałam tego plamienia i jest ono nie obfite a wrecz słabe, wspomne także ze pojawia się czasem troche krwi... czy to może oznaczać ciąze?? zdarzyło mi sie to pierwszy raz

Gość a co nigdzie nie ma
zrób test z moczu albo od razu beta hcg z krwi. To wyjaśni sprawę ciąży ostatecznie. A tak to można tylko gdybać czy to zaburzenia cyklu czy coś innego. Betę polecam a jeśli nie to choć zwykły test z moczu.

HEJ MAM PYTANIE.... POWINNAM NA DNIACH DOSTAC OKRESU I MAM REGULARNE CYKLE Z PRZESUNIECIEM 1 DNIA. I SA TO OBFITE MIESIACZKI A OD 2 DNI MAM PLAMIENIA BRAZOWE. NIE WIEM CO MYSLEC ZACZYNAM SIE MARTWIC CZY WSZYTSKO JEST OK. ROK TEMU MIALAM ZDIAGNOZOWANE ZESPOL POLICYSTYCZNYCH JAJNIKOW ALE OD POL ROKU CYKLE MI SIE UREGULOWALY. OWSZEM KOCHAMY SIE Z MEZEM BEZ ZABEZPIECZENIA ALE ZA SZCZEGOLENIE NIE PILNUJEMY DNI PLODNYCH ZEBY NIE WARIOWAC. NIGDY NIE MIALAM TAKICH PLAMIEN I SIE MARTWIE. NIE MAM ZADNYCH OBJAWOW BOLI BRZUCHA CZY PIERSI. ROBIAŁ WCZORAJ TEST CIĄZOWY I NEGATYWNY....EHHHH NIECH KTOS DORADZI....