Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdhahahaha

Badania przed przepisaniem tabletek

Polecane posty

Gość fdfdfdhahahaha

Mam takie pytanie do was, ile z was mialo robione badania przed przepisaniem tabletek antykoncepcyjnych tudziez plastrow? Rzadko sie z tym spotykam, a takie badania to powinna byc podstawa

Gość Lekarz zrobil
mi usg, zbadal ginekologicznie a gdy zapytalam o skierowanie na badania krwi powiedzial ze to nie jest koniecznie. Nie chcial dac skierowania wiec na nastepna wizyte przyszlam z wynikami badan krwi- zrobilam je prywatnie w laboratorium.

Gość fdfdfdhahahaha
a badanie poziomu hormonow?

podbijam temat: intersuje mnie badanie poziomu hormonów, w jakich fazach cyklu co się bada i czy można to prywatnie zrobić, bez skierowania

Gość spiepszaj na drzewo
chora jesteś, lekarze nie kierują na badania za żadne skarby - przepisują tabsy na oko

sama wykonałam i poszłam do ginekolog z gotowymi wynikami. próby wątrobowe, INR, płytki krwi, estradiol, prolaktyna (nie była konieczna) hormony robiłam prywatnie a na tamte wzięłam skierowanie od rodzinnego. oprócz tego cytologia, usg dopochwowe, badanie ginekologiczne. estradiol najlepiej 1-4 dc.

Gość A po co Ci to???
Przeciez w polsce sa NAJLEPSI ginekolodzy na swiecie. Wsadza ci palce w cipsko i od razu beda wiedzieli czy na cos chorujesz i jakie ci tabsy przepisac. Po co jakies inne badania robic???? I tak co pol roku. Rozkrok, palce, recepta.