Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania10002

nie chce ale musze

Polecane posty

Gość ania10002

Wychodze za maz, ale nieiwm dlaczego. Mozna powiedziec ze nie chce tego. Czy to normalne dylematy przyszlych zon???

Gość wery beryyyyyyyyyyyy
a jestes pewna swojego partnera?jak dlugo jestescie razem i ile macie lat? czesem przed slubem ma sie watpliwosci ale to zwykly strach

to nie jest normalne, podaruj sobie ten slub, bo za niedługi czas czeka Cie rozwód z takim podejsciem

Gość ania10002
Tak jestem go pewna. Razem jestesmy 6 lat, a nasz iek on 35, ja 27... Wiem ze on mnie kocha i moge zawsze na niego liczyc ale wlasnie zawsze jest jakies ale...

a kiedy bierzecie zlub?takei watpliwosci czesto pojawiaja sie przed samym slubem to normalne.juz nic ne bedzie takie samo

Gość ania10002
Za tydzien ma sie odbyc nasza uroczystosc,najgorsze ze kochcam innego..

lollllllll to nie za ciekawie masz w takim razie lepiej przeloz slub.a tamten o tym wei?czuje cos do Ciebie?

Gość ania10002
Tak wie i podobno czuje to samo, ale nie jest nam dane byc razem dlatego najlepiej bedzie jezeli ja tez ulozo sobie zycie z kims innym. Moze kiedys jakies uczucie przyjdzie.

nie dane jestn wam zycie razem?dlaczego niby?skoro sie kochacie to nie rozumiem nie marnuj sobie ani jemu zycia wychodzac za niego za maz to vczysta glupota.przeciez to decyzja na cale zycie ludzie zachowujcie sie jak dorosli!!!!

Gość ania10002
Dlaczego nam jest nie dane z prostego powodu ma zone!! I to jest powod ktory definitywnie nas rozdziela. Moze zniszcze mojemu chlopakowi zycie rzycajac go tydzien przed slubem??

wolalabym zeby facet mnie zostawil przed slubem niz gdybym miala zyc z kims kto mnie nie kocha. jesli masz do niego troche szacunku nie wychodz za niego.moze znajdzie sobie kogos kto go bedzie kochal