Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczyna_22

pytanie głównie do mężczyzn

Polecane posty

jest tak: umawiam się z chłopakiem od czasu do czasu na spacer. piszemy smsy. czasem bardziej czułe ale nic wprost. czasem mam wrażenie, że to wszystko moja inicjatywa......powiedzcie czy jeżeli facetowi NIE ZALEŻY to odpisuje, umawia się czy po prostu olewa wtedy ? a może jest kulturalny ? jak to z Wami jest?..........proszę o szczerość, jak wyczuć faceta ????????

Cięzko powiedzieć - być może nie jet zdecydowany a być może tak jak piszesz, czyli kulturalny...poczekaj aż sytuacja się rozwinie. Jeśli ma coś być to powinna się rozwinąć.

Wbrew pozorom, faceci nie są wszyscy tacy sami, dlatego ciężko powiedzieć, co on ma w głowie i myśli o Tobie. Z mojego punktu widzenia, on coś do Ciebie czuje, ale sam na sam robi się bardziej nieśmiały, język mu sztywnieje i takich samych rzeczy nie jest w stanie powiedzieć strunami głosowymi :)

Gość moim zdaniem to
jezeli facetowi zalezy to sam pisze i pragnie sie spotykac i to z jego inicjatywy.. chyba ze jestes czyms innym tak bardzo zajety ze nie mysli o tobie tylko o czyms innym. pozdrawiam

Gość fdsfdsf
A po co ty się pytasz, skoro nie jesteś typem koleżanki ?!

pytam, bo to pierwszy facet z którym wszystko jest takie nie jasne......pierwszy raz w życiu nie wiem o co chodzi..

poza tym jest dużo starszy ode mnie, nie mam doświadczenia z takimi mężczyznami, może się boi mojego wieku ?