Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natkafa

Przyjaciele?? Nie ma czegos takiego!!! Sa najwyzej ludzie z ktorymi przebywamy

Polecane posty

Gość Jak ktos zawiesza studia
Jak ktos zawiesza studia to wszyscy w grupie o tym wiedza... Tylko, ze nie od samej zainteresowanej...

ja kiedys niby mialam przyjaciol/przyjaciolke.... a teraz mam duze grono znajomych a nie mam przyjaciol i nie chce miec-dobrze mi z tym ostatnio kumpela w szkole ktora koczylam juz jakis czas temu zaczynala mnie nazywac przyjaciolka, powiedzialam jej to samo: nie mam przyjaciol-mam znajomych tak jest bezpieczniej :) autorko za mocno to przezywasz, stlo sie i sie tego nie zmieni

Gość sama jestes sobei winna
kto olewa innych niech nie zdziwi sie jak sam zostanie olany :)

Gość olali cię wszyscy
bo jesteś niefajna ---------->piękno, siła, sukces, poczucie humoru, charyzma itd przyciągaja innych, a taka denna brzydula jak ty ktogo zainteresuje swoim losem? chyba jakiegos zboczonego psychoanalityka a i to nie na długo

Natkafa - rozwiń temat bo na pewno jest jakieś sensowne wyjaśnienie. \"zostalam na rok zmuszona zawiesic studia\"- może zawiesiłaś w czasie wakacji, nie widzieliście się długo, piszesz o jakichś komplikacjach więc może pierwsza zbywałaś tych ludzi, albo coś. Ja w takich sytuacjach centralnie pytam dlaczego nikt nie dzwonił itp, oczywiście face to face, a nie przez smsa. Do venus30: jak masz znależć przyjaciół z takim dziwnym podejściem do ludzi, czepiasz się i szukasz drugiego dna i wszystkich krytykujesz: - kartki na święta wysyłają po to żeby się dobrze poczuć - a może dlatego, że pamiętają o Tobie - z wakacji też Ci wysyłają i na dodatek podają miejsce pobytu- weźże nie zazdrość gdzie kto spędza wakacje -zamieszczeją na naszej-klasie bezsensowne zdjęcia- może dla nich te zdjęcia mają sens, a że większość ludzi lubi się czasami czymś pochwalić to przymknij na to oko- taka jest ludzka natura Załóż, że ludzie mają dobre intencje, a będzie Ci lepiej i wyluzuj trochę laska.