Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllllllo

jak ubrać się do pracy w recepcji. Firma nie oferuje odzieży firmowej.Pomocy

Polecane posty

Gość hallllllllo

Otóż wydawało mi się ze osoby pracujace w recepcji mają odzież tzw, mundurek firmowy ale okazuje się ze nie wszedzie. U mnie niestety nie ..no i mam problem bbo nie stać mnie na fajne ciuchy póki co i jak mam z tego wybrnąć. Czy według was mogę sobie stworzyć taki własny mundurek hmm np: elegancie spodnie i biała bluzka i chodzic tak codziennie do pracy cczy lepiej byłoby zeby codziennie byc w czyms innym.. ?

Gość hallllllllo
nikt mi nie pomoże??

Gość jakie spodnie kobieto
garsonka, spódniczka 8 cm nad kolano, tak się ubieraj

Gość Halinkkaa Muniakowa
wiesz co, skoro nie masz na razie kasy to na poczatek możesz tak zrobić że stworzysz tak jak mówilas taki swój mundurek, a później jesli uda ci sie cos zaoszczedzic dokupisz sobie pare rzeczy i bedzie dobrze

Gość hallllllllo
spodnie całkowicie odpadają?? przecież nawet w bardzo eleganckich hotelach dziewczyny chodzą w czarnych eleganckich spodniach ??

Gość Yasmmina
mogą być eleganckie spodnie, dlaczego nie. mamy XXI wiek :) Kobiety noszą nawet krawat BUU HUUU :)

Gość kvdv
Jasne, ze spodnie. Caly dzien siedzisz i dolu i tak nikt nie widzi. Do tego biala bluzka i moze kup sobie ze 2 kamizelki na zmiane w jakichs spokojnych kolorach. W supermarketach mozna na cos taniego trafic.

Gość MORGANN
jasne że spódnica idiotko, w spodniach to chodzą tylko obleśne koczkodany. Jak chcesz się jakoś reprezentować na poziomie to w spódnicach musisz chodzić!!

Gość hallllllllo
taaa... za idiotke dziękuje