Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentimmm

szybki metabolizm

Polecane posty

Gość sentimmm

dziewczyny może to i głupie pytanie, ale jak ma sie szybki metabolizm, to znaczy ,ze częściej sie robi kupę? ja wcal nie tyję, a nawet chudnę, jem co chcę, kiedy chce i ile chce, naprawdę mogę jesc nawet same pączki a i tak nie przytyję. załatwiam sie prawie codziennie, czasem co drugi dzien i pytanie do kobiet , które mają problemy z wagą - załatwiacie sie też tak często? ps. i chciałam zaznaczyć, ze dziewczyny też robią kupę

Gość pimba
Szybki metabolizm polega na tym, ze przemiana materii jest przyspieszona, a co za tym idzie, czesto odczuwa sie glod, ale nawet ze zwiekszona liczba posilkow, nie dochodzi do przyrostu masy ciala. Czestosc wyproznien jest kwestia osobnicza. Ty wcale sie tak czesto nie zalatwiasz, bo ja np chodze do toalety 2-3 razy dziennie, wiec sie tak nie podniecaj:)

Gość AnnnkaaaS
Według mnie może to mieć taki wpływ. Ja np. jak mam problem z wypróżnianiem to wtedy tyję. Teraz łykam błonnik biogarden i mi się poprawiło i waga tez zaczęła mi spadać. Dlatego ma to znaczenie, tak myślę. Super masz, że nie masz z tym żadnych problemów, super.

Gość Sylwik78
Mam tak samo jak łykam błonnik to wszystko mi się normuje i nie mam kompletnie żadnych problemów. Błonnik biogarden z ananasem też się u mnie świetnie sprawdza, no i przy okazji odchudza. Bo im szybszy metabolizm, tym szybciej wszystko jest trawione, a co najważniejsze to że w organizmie nie zalegają niepotrzebne złogi. I w tym tkwi cały sekret.

Gość Weronika997
A jak długo stosujecie ten błonnik. Bo ja mam pod tym kątem dość poważne problemy i szukam czegoś w tym temacie. Ponadto gdybym mogła przy okazji schudnąć, to byłabym najszczęśliwsza pod słońcem. Mam siedzący tryb pracy, mało się ruszam, raczej nie ćwiczę, jeżdżę do pracy samochodem i to niestety ale widać i na wadze i po rozmiarze ciuchów. Szukam czegoś dla siebie. Bo muszę coś z tym zrobić.

Gość miss Kitty
No ja miałm problemy z wypróznianiem tzn. miałam zaparcia i nie załatwiwałm sie codziennie.W aptece polecono mi błonnik z biogardenu .Po dwoch dniach stosowania zauwazyłam poprawe i teraz codziennie bez stresu moge sie wyproznic i brzuch mi juz tak nie wystaje ;)

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.