Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

princess Paranoia -no i co z tego ze jest mlodsza'????i co z tego ze wierzy?czy to ze jest mlodsza nie znaczy ze moze wierzyc czy tez stawac sie swieta???? czasem ludzie mlodsi sa madrzejsi niz starsi, wiesz?pomysl o tym i sie tak nie wymadrzaj

Jimena ja juz dawno temu miałam 19 lat i nie tylko ty jestes doswiadczona przez zycie bo ja dobrze wiem co to znaczy byc doswiadczonym( i poprzez zycie i w innych słowach tego znaczenia tez:D) a rady i nawracania przez 19-letnią panienke katoliczke robią sie żałosne:O

a teraz obwieszczam uroczyście, że mam czekoladę Alpen Gold i zaraz ją wpierdolę całą i nikt mi nie zabroni!!!! i nie popiją tego słodką hebratką ani cytrynką, tylko zjem sobie marsa i co łyso :P:P:P

TO Z BEATYFIKACJĄ BYŁO RZECZYWIŚCIE TROCHE GŁUPIE I OBRAŹLIWE DLA PANA BOGA. SORRY WIERZE W BOGA I CHCIAŁAM UŚMIADOMIC ŻE OBŻERANIE SIĘ PO KĄTACH W SAMOTNOŚCI JEST GRZECHEM I MOŻE NAWET PROWADZIC DO UZALEŻNIENIA JAK ALKOHOL CZY NARKOTYKI

Dolce bez Gabbana - prawidlowo :classic_cool: Moja czekolada niestety zostala juz przeze mnie pochlonieta, a nie mam zadnych zapasow :( Zaraz przychodzi do mnie przyjaciolka(ateistka, nawiasem mowiac:D), moze cos przeniesie :D

dolce -przeciez piszesz w osobie meskiej, to wiec jak to w koncu jest?bo zaraz samo sie pogubisz, bede pisac w trzeciej osobie, ono, dobrze?az sie zdecydujesz i mi wyjasnisz jaka to plcia jestes, dolce" Jimena - ale okres już masz ?, bo nie skomentowałaś tego a tak mi zależy na twojej wypowiedzi, bo już blisko jestem " no jak to ?przeciez nazwales katoliczki niewydymki, ze nieatrakcyjne i wogole bleee, a tu takie teksty?ojej ty ono, ty sie juz wogole pogubilas slodziaku

Gość princess Paranoia
królowo nie ja się tu wymądrzam zauważ to... po prostu nie wierzę w to, że osoba 19 letnia może mieć większe doświadczenie niż osoba 30 letnia.I gówno prawda, że jesli ktoś miał złe zycie i przykre doswiadczenia wie o życiu więcej niż ktoś inny.Po prostu nie ma na tyle zaufania do innych i nie umie korzystać zycia bo nigdy nie miał się okazji tego nauczyć. A 19 lat to moim zdaniem nie najlepszy wiek na szerzenie dewotyzmu bo to jak zachowuje się Jimena normalne nie jest.Jest różnica między wiarą a dewotyzmem!

a im niech ślinka leci, że nie doznają rozkoszy życia, życie jest po ty by się korzystać z niego :P:P, podobno internet też jest wymysłem szatana, więc co tu robię święte?:P

jimena z ta czekolada to jest tak przed okresem , albo w ciazy, sama zobaczysz, to jest powiazane z fizjologia czlowieka, przed okresem organizm kobiety potrzebuje wiecej weglowodanow, mineralow, tluszczow, tak samo w ciazy, wtedy czujemy taka potrzebe, to wydaje mi sie nie byc grzechem ale tylko z czystego lakomstwa, obzarstwa, nudow to inna rzecz

Jimena-katolicka dziewczyna -- spoko spoko wiem przeciez :D A jezeli sie uzaleznie to najwyzej mi sie przytyje! Hahahah. I tak jak mowi Dolce bez Gabbana - KORZYSTAM Z ZYCIA! BAWIE SIE, JAK BAWIE! I DOBRZE MI Z TYM! Dziekuje za uwage :P

Gość princess Paranoia
O MATKO BOSKA Z KAŻDYM DNIEM PIJESZ ALKOHOL I CO CI NA TO TWOI RODZICE POMYŚL NAD SOBĄ DZIECKO ja też piję bo lubię!a poza tym człowiek nie wielbłąd;)

Jimena - moi rodzice sami lubia wypic. I nie przeszkadza im to, ze raz w miesiacu wyskocze na impreze i cos wypije :P Ciesza sie, ze jestem szczesliwa - poki nie zaczne zawalac szkoly(w co watpie) to beda pozwalac mi sie bawic :)

Ja nie jadlam pokryjomu. Ojciec szedl do sklepu, wiec go poprosilam, zeby mi kupil czekolade, oni sa kupili tez czekolade(tez imprezowali w nocy :D) i pytalam sie, czy chca, to nie chcieli, wiec zjadlam ja sama :P:P

princess ".Jest różnica między wiarą a dewotyzmem!" i ty wiesz kiedy jest wiara a kiedy dewotyzm? wszedzie ksieza apeluja o nawracanie grzesznikow, papiez rowniez , a to oni sa glowami kosciola, lacznikami Boga z ludzmi tak samo robi Jimena, wiec gdzie tu dewotyzm? dewotyzm to jak fanatyzm; ślepe oddanie,a u Jimeny tego nie widze, wierzy w Boga i jego przykazania, mowi o tym i napomina, tyle. Fanatyzmu nie zauwazylam, bo nie pisze o tym jak wierzy, co robi, jak sie zachowuje, bo to jest charakterystyczne dla dewotyzmu.Do tego 19 lat to chyba za malo na to aby stac sie dewotka.

ALE ŻEBY W SAMOTNOŚCI SIĘ ZA JEDZENIE SŁODYCZY BRAC TO JUŻ GŁUPOTA I LEKKA PRZESADA, to już nawet nie jest śmieszne, jak masz tak bezsensu paplać jęzorem to może lepiej rusz dupę i pomagaj potrzebującym jak taka święta niby jesteś :P

Gość ale a was glupki
zal mi was wszystkich:o Jimena wymmyslona przez jakiegos idiote albo idiotke:o pisze specjalnie glupoty, prowokuje... wy kurwa wierzycie ze ktos taki naprawde jest czy co?? :o:o specjalnie to robi a wy sie tak unosicie:o zaraz sie posracie:o