Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Właśnie zjadłam...

Polecane posty

Przegrałam życie na Kafeterii..."zyj własnym zyciem i nie ogladaj sie za innymi" hehe, za kim to ja sie ogladam?pisze co mysle co czuje, jak ty, ale to tylko ty mi mowisz co mam robic, ze to co ja mowie i robie jest zle, hehe, nie rozumiem juz szkoda ze nie znalazlas przykladow, mnie sie jednak wydaje ze ich poprostu nie ma, nie lubie oceniac ludzi ot tak prosto z lini, wiec chyba cos ci sie pomylilo

Gość tiruriruuu
Princess --> orajt, masz to jak w banku! A chłopaki nam będą na gitarkach przygrywać "szatanistyczne pieśni" :P A wiecie...spotkałam kiedyś taką jedną nawiedzoną...jak był Halloween i z kumpelami przebane za wiedźmy jechałyśmy autobusem na imprezę. Laska młodziutka, a zaczęła nas, 30-sto letnie baby taaaak umoralniać... że to święto szatanistyczne, że ona proponuje seans u egzorcysty i może nam pomóc... A my miałyśmy po prostu fun, bo kumpela charakteryzatorką w tatrze jest i z nas piękne wiedźmy zrobiła ... ;)

ja nie mówie ze trzeba tylko wybranych kochac nie trzeba kochac kazdego bo kazdy na to zasługuje zeby okazac mu milosc w jakikolwiek sposób, tylko zeby ja poczuł, bez wzgledu na to kim jest chodzi mi o to ze chcecie ludzi nawracac i wpajać im ze wszystko co robią jest grzechem i pójdą sie smazyc:O to mnie irytuje i moim zdaniem jest żałosne:O

krolowo przystojnych facetow_to jakim kto jest człowiekiem, nie zależy od wychowywania, tylko od tego by nie powielac błedow swoich rodziców :-( :-( :-( na forum, każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie i powiedziec co myśli z drugiej strony nie rozumiem :-) :-) co czekolada ma do grzechu? Co do Boga, to on istnieje w 100% i jeśli nas coś złego spotyka to jest oznaka miłości naszego stwórcy, kogoś kto nas stworzył, im więcej cierpimy tym bardziej on nas kocha :-) :-) :-)

wpajać im ze wszystko co robią jest grzechem i pójdą sie smazyc nie wszystko , tylko to co jest zlem,upijanie sie wydaje mi sie ze nie pasuje mlodej dziewczynie, to po pierwsze po drugie jest to grzechem palenie, obzeranie tez, ale to mniejsze zlo w tych czasach jest tyyyle gorszego zla ze zjedzenie w samotnosci tabliczki czekolady wymieka w porownaniu ze zlam wspolczesnego swiata srasznie mnie to smuci :(

krolowo przystojnych facetow_to jakim kto jest człowiekiem, nie zależy od wychowywania, tylko od tego by nie powielac błedow swoich rodziców nie zgadzam sie interesuje sie psychologia, obserwuje ludzi wierz mi ze jest roznica miedzy dzieckiem wychowywanym w wulgaryzmie, agresji bez milosci,motywacji do zycia i odpowiedniej opieki a dzieckiem kochanym , pielegnowanym, przytulanym i motywowanym do zycia w przyszlosci kazdy z nich bedzie inna osoba

a jak juz chcecie nawracac to jedzcie to tych krajów w których najwiecej złą sie dzieje, tam gdzie morduja, wieszaja, gwałca itp a nie, ludziom mówicie ze zjedzenie czekolady jest grzechem a sama rogalika wpieprzyłaś:O to co, ty uwazasz ze grzechu nie popełniłas tak?

hmm... w tym temacie padło już kilka tematów, owszem to jest prawie pewne że jeśli ktoś kto był wychowany w rodzinie gdzie otaczono go miłościa, wyrośnie z niego dobry człowiek ale jeśli był wychowany tak że rodzice wmawiali takiemu słodkiemu dzieciaczkowi że wszystko mu się należy to wyrośnie osobnik myślący tylko o sobie :-( :-( a to nie jest dobre jeśli ktoś wychował się mając przy sobie złych rodzicow to też może wyrośnie na dobrego człowieka bo cierpiał przez wiele lat i nie będzie chciał skrzywdzic nikogo innego :-) :-) :-)

k**wa mac, królowo nie mowie ci przeciez co masz robic chodzi mi o to ze wy we dwie chcecie ludzi nawracac!!!! tych ludzi którzy nie chca, którzy wiedza najlepiej co jest dla nich dobre i tyle sorki ale jesli widze ze matka bije dziecko, albo facet zdradza zone, czy dziecko kolezanki bieze narkotyki czy pije alkohol zwroce uwage i powiem ze jest to zle mysle ze zlo jest zle i nie tworzy niczego dobrego co mogloby uczynic ludzi szczesliwymi "a nie, ludziom mówicie ze zjedzenie czekolady jest grzechem a sama rogalika wpieprzyłaś to co, ty uwazasz ze grzechu nie popełniłas tak?" to nie ja mowilam odnosnie tej czekolady, a rogalik byl pyszny i nie uwazam ze popelnilam grzech dodam ze jestem grzesznikiem , ale probuje jak najmniej grzeszyc , probuje sie ciagle naprawiac wytykam zlo -fakt, co znaczy ze ktos inny powinien wytykac moje zle uczynki, tak tylko ludzie moga sie naprawiac

sebastian muńoz de la torre --- 'eśli ktoś wychował się mając przy sobie złych rodzicow to też może wyrośnie na dobrego człowieka bo cierpiał przez wiele lat i nie będzie chciał skrzywdzic nikogo innego' -- dokladnie tak jest z moim ojcem. Byl bity przez swojego 'tatusia' i teraz nie chce byc taki jak on wychowujac mnie i moja siostre...

sebastian muńoz de la torre -- moze ich zdaniem maja racje, ale ja ufam swojemu zdaniu i juz mowilam - ja naprawde nie czulam wyrzutow sumienia jedzac tą czekolade :D:D:D

mnie obcy ludzie nie mają prawa zwracac uwagi na to czy popełniłam gdzies grzech czy nie po prostu nie są od tego by zwracac mi uwage a to, czy popełniam i czy popełniłam jakis grzech to tylko i wyłącznie moja sprawa, ja z tym bede zyc i nic im do tego

no właśnie o czymś takim mówie, że to że nasi rodzice są źli nie zawsze świadczy o tym że ich dzieci też bedą złe :-) :-) :-) , czasami nawet człowiek który miał idealnych rodziców, może w dorosłym życiu byc potworem :-( :-( :-(

sebastian muńoz de la torre -- i tak sie zdarza. Czasami tez duzo zalezy od towarzystwa, w ktorym sie przebywa. Bo tak naprawde na dzien dzisiejszy to mnie po czesci ksztaltuje towarzystwo.