Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany..........

Rozmowa kwalifikacyjna - jak sie ubrac??

Polecane posty

Gość niezdecydowany..........

Jestem zaproposzony na rozmowe w pewnej firmie i mam dylemat co do ubioru. Generalnie zawsze na tego typu okazje byl garnitur. Teraz mam watpliwosci bo nie ma to bys rozmowa w firmie tylko spotkanie w kawiarni. Czy zatem w standardzie isc w garniturze czy lepsze beda eleganckie spodnie i koszula? Praca jako przedstawiciel handlowy. Pytanie drugie moze troche glupie... kto placi rachunek w takim przypadku?

Gość ja uważam że
rachunek płaci ten kto zaprasza, oczywiście każdy za siebie też może zapłacić, w tym przypadku lepiej zapłać za siebie... możasz ubrać czyste dzinsy, normalne półbuty, jasna koszula i marynarka.. elegancki garniak raczej jest zbędny

Gość rozmowa kwalifikacyjna w
kawiarni??? dobrze,ze nie w hotelu...

Jeśli mam rację, to wystarczy ubrać się w czyste i schludne ubranko. Mogą być i dżinsy ze sweterkiem, byle bez tych nowoczesnych bajerów, dziurawych kolan czy łąnciuchów od szyi do pięt.

Gość te Intway
wez sie nie udzielaj. Nie jestem taki glupi zeby sie dac wciagac w MLM i wierzyc w gruszki na wierzbie. Normalna praca przedstawiciela handlowego w duzej firmie branzy FCMG

Gość ONA ODPOWIADA
Która firma prowadzi rekrutację w kawiarni ?????? Daj sobie spokój i zostań w domu.Firma która nie ma biura to firma krzak..Przedstawiciel handlowy..ha ha ha -AKWIZYTOR

Gość Różnie w życiu bywa
Moja rozmowa kwalifikacyjna do obecnej pracy odbyła się w szpitalu. Mój szef nie był w stanie z niego wyjść i przeprowadzić ze mną rozmowy w biurze. I mimo tego praca okazała się świetna, zarobki także. Ubrałam się tak, jak na klasyczną rozmowę w siedzibie firmy.

Gość do onej co odpowiada
Moj kolega swoja pierwsza rozmowe z kierownikiem regionalnym mial w M'c Donaldzie a zapewniam Cie, ze firma jest bardzo powazna (pracuje w niej do dzis). Ludzie, co to w ogole za zdziwienie, ze spotyka sie w kawiarni na rozmowe?? Musze Cie wyprowadzic z bledu, firma do jakiej aplikuje ma bardzo ugruntowana pozycje na rynku a przedstawiciel handlowy to nie akwizycja :) Mylisz pojecia

Gość niezdecydowany.........
Czyzby mnie tu ktos straszyl? :) uuuu, juz zaczynam sie bac :) Specjalisto od robienia ludzi w ch...

Gość niezdecydowany.........
Twoj jezyk wlasnie bardzo wyrazie mowi, kto tu zasluguje na miano buraka :) Zmien dres jak ze mna rozmawiasz

lepiej się ubrać za elegancko niż zbyt swobodnie. Dzinsy moim zdaniem zdecydowanie odpadaja. Jako przedstawiciel handlowy powaznej firmy pewnie musisz i tak na codzien chodzic pod krawatem, wiec na rozmowie tym bardziej.

Gość niezdecydowany....
Prace dostalem, wiec jednak zrobilem dobre wrazenie i z pelna kultura poslugiwalem sie jezykiem Polskim a nie Polskawym. A Ty buduj sobie swoje piramidki i szukaj glupcow :)

Gość do niezdecydowany....
napisz jak sie w koncu ubrales :) sam jestem ciekawy :)

Gość niezdecydowany....
eleganckie spodnie i dopasowana, taliowana koszula