Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiol*

Pierwsza miesiączka jak powiedzialyscie miamie ze macie?

Polecane posty

Gość kisiol*

Temat mowi za siebie jak powiedzialyscie mamie ze macie juz okres?

Gość hehe to mnie mama powiedziala
:p boze...ale to bylo zalosne

Gość kisiol*
Ale u niektorych osob mama nie zauwazyla moze? NIe wszyscy sa tacy jak ty!!

Gość Roxanka13
...ze mną było tak ze jej nie powiedziałam bo się wstydziłam,nie wiem czemu :D no ale sama zauważyła, (nie ważne jak). Po dłuższym czasie to już się stało normalne i nie rozmawiałam z nią na ten temat. Ona mnie wtedy jak dostałam tak zapytała czy mam okres-a ja tak głupio się strasznie czułam. Sama nie wiem jak masz jej to powiedzieć, możesz nie mówić i sama zauważy, a jak się spyta czemu jej nie powiedziałaś to powiesz, że nie wiesz.Zależy jakie masz stosunki z mamą, jeżeli dobre i rozmawiacie ze sobą na wszystkie tematy to poprostu powiedz jej: Mamo mam okres. w sumie przecież to nic w tym dziwnego i ja też już to zrozumiałam:D Powodzenia

Gość hehe to mnie mama powiedziala
czy ty jestes głupia? ... z reszta..pytanie jest tendencyjne :p dobra nie wypowiadam sie juz bo nie bede dyskutowac z niepociumancami

Gość kisiol*
He dzięki ale ja nie umiem z matką rozmawiac o takich tematach ;P wstydze się , ale kiedys skapnąc sie musi

Gość Roxanka13
hehe...no właśnie, to będzie dużo łatwiejsze powiedzieć jej za jakiś czas ,,nie wiem" niż teraz tak wprost. Jakoś sobie poradzisz:):)

Gość Roxanka13
To,że ktoś nie ma tak jak ty to nie oznacza,że jest nie pociumańcem. Nie każdy umie rozmawiać na takie tematy z mamą :D

Gość kisiol*
;* Albo pojde do np. kuchni i krzykne ze dostalam okres i powiem ze musze isc po lekcje do kolezanki a jak wroce to zapomni xD Dziekuje Ci ;*

Gość Roxanka13
hehe...ciekawy pomysł, na początku jest trudno powiedzieć, ale później to już luz :D