Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota_

przeczucie, sprawdzilo sie u Was?

Polecane posty

czy mialyscie przeczucie, ze w brzuszku nosicie synka i czy po porodzie (badz na usg) okazalo sie, ze to bedzie syn? sprawdzilo sie u Was? intuicja Was nie zawiodla? pozdrawiam wszystkie mamy :)

Mi w lutym (7tc) przyśniła sie moja córeczka a potwierdzenie od lekarza dostałam dopiero w maju.... zresztą od zawsze wiedziałam że będzie córeczka. Więc ja wierzę w przeczucia i nawet często je mam....

Gość mi sie sprawdzilo
ale sama nie wiem, czy to byla wielka chec posiadania corki, ze podswiadomie o niej myslalam ;)

Myslalam, ze to bedzie synek, chociaz marzylam o coreczce:) Ale z tym sprawdzeniem sie to wiesz.... szanse 50/50:D

Chciałam synka, ale ... miałam OGROMNE przeczucie na córeczkę :) Intuicja kobieca (niby niezawodna) mówiła, że córka! Śniła mi się nawet córeczka, a potem każdy mówił, że na 100% będzie córa... ...no i mam 3miesięcznego synka Natana :D

Zawsze chciałam córeczke, ale miałam przeczucie na synka. No i jest Kajtek. Ale szanse że się sprawdzi są ogromne bo aż 50%

Gość maaaa
Sprawdziło się, wszyscy mówili, ze bedzie chłopak, a ja czułam inaczej-wyszła dziewczynka:)

ja marzylam o corce, ale mialam nieodparte przeczucie, ze bedzie syn... zreszta wszyscy dookola tak mowili. jest corka:)

Gość u mnie synek
chcialam synka,czulam ze synek i jest synek

Gość Iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czulam ze to dziewczynka i bardzo chcialam miec coreczke( bo nie mialam siostry) i mam moja coreczke:)

Gość Iwonaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nawet nie myslalam nad imiemniem dla chlopca , od poczatku była Anastazja

marzyłam o córeczce i nie wyobrażałam sobie żeby było inaczej;) Urodziła sie córeczka!!! Ale gdyby urodził sie chłopak to uważałabym ze mam najcudowniejszego synka na świecie :P

Gość Mój synek
od początku wiedziałam, że będzie chłopiec, po prostu innej opcji nie było. No i jest :) Przy drugiej ciąży nie byłam pewna, ale odczuwałam lęk, że to może być dziewczynka. No i jest mała Anastazja :)