Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santi 25

Co sadzicie o takim postepowaniu

Polecane posty

Gość Santi 25

Małżeństwo - ona w ciąży w 7 miesiącu ma na głowie studia i sesje i musiała wyjechać do rodziców na 3 tyg żeby to sesje zaliczyć - studiuje daleko od domu zaocznie w weekendy blisko miejscowości rodziców, on siedzi w domu olewa ja totalnie, imprezuje, ona uczy sie do egzaminu i kupuje rzeczy dla dzieci bo jego to nie interesuje, zajmuje sie tez kupieniem lodówki sama wybieram modeli itd on wszystko w ma dupie, co do niego pisze nie ma czasu rozmawiać bo jest u niego kolega 12h na dobę tam przesiaduje, je pije, korzysta z łazienki w ich mieszkaniu nie wiadomo czy nie śpi, ona Z mężem ma slaby kontakt bo on zajęty kolega, ona zwraca mu uwagę ze wizyty to co innego ale sprowadzenie nowego lokatora bez jej zgody to tez co innego, on nie rozumie twierdzi ze ona głupia, ze teraz czuje ze żyje bo z nią to miał nudę, w rozmowie z nim jak już sie uda porozmawiać przez tel lub gg zawsze towarzyszy ten kolega wiec nie ma swobody rozmowy, on rozlicza ja z każdej wydanej złotówki na dzieci - a sam żyje impreza od 2 tygodni, ciągle nietrzeźwy pali baksy i nie da sie z nim porozumieć, maja sie przeprowadzi ale on wszystko ma w dupie ona zajmuje sie wybieraniem beli, karniszy do firan i cala reszta spraw - on sie bawi i twierdzi co ona od niego chce?

Gość Callinka111
Prawie jakbym czytała o swoim ex...tylko że ja byłam skazana na samotnośc od początku ciąży:( Niech się z nim rozstanie! Ja tam wierzę, że są jeszcze na tym świecie porządni faceci:p

Gość Santi 25
prosze o opinie bo ona nie wie co robic - w sumie nic ich nie laczy, nie ma sexu bo on odkad zaszla w ciaze dotknol ja 2 razy, nie calowal nigdy brzucha jedynie to pytal jak sie czuje nic wiecej, ciaza jest podwojna...

Gość miska1111
facet jest draniem. Na miejscu dzwieczyny uciakalabym jak najdalej , bo nic dobrego z tego związku ani dla niej ani dla dzieci nie wyjdzie..NIech sobie facet imprezeuje a jej niech placi alimenty na nia i na dzieci.. I tak widac ,że nie ma miedzy nimi uczucia

Szkoda żełączy ich dziecko. Pomimo tego kopnęłabym takiego pasożyta w d...pe! Jeśłi teraz już tak jest to gdy będzie dziecko wcale się nie polepszy. Rzyć dziewczyno tego ułoma!!! Będziesz szczęśliwsza i mniej zabiegana bez niego. On niech sobie zostanie i żyje z kolegą.

Gość dran olej

Ta cała wypowiedź to jest jedno zdanie?????!!!?? Nie znasz takiego znaku interpunkcyjnego jak kropka? A po niej duża litera?

zadam jedno pytanie: to po co był ślub? mam nadzieję że nie usłyszę w odpowiedzi: bo wpadli... kto dzis bierze slub z wpadki? litości!

wiedziala jaki jest, bo nie uwierzę że do ślubu było cacy, wiec teraz niech sie nie dziwi... proste...

Gość Santi 25
slub byl 3 lata wczesniej wszystko bylo ok dopuki nie pojechala na 3 tyg na studia, wtedy zaczelo ise takie zachowanie, choc wczesniej jak zaslza w ciaze i jej cialo zaczelo ise mziniac to juz przestal ja dotykacc, olal totalnie jak pojechala na 3 tyg do rodzicow

Gość zimowa pora
zadam jedno pytanie: to po co był ślub? mam nadzieję że nie usłyszę w odpowiedzi: bo wpadli... kto dzis bierze slub z wpadki? litości! 90% moich znajomych:)

Gość Santi 25
napisal slub byl 3 lata wczesnie bylo ok jak zaszla w ciaze niby sie troszczyl ale w niczym nie uczestniczyl jak wyjechala sprowadzil sobie kolege ktory tam jest cigle nie wiadomo czy spi ale jest od rana do nocy, ona nie wiem co on caly dizen robi nie ma od niego zadnych wiadomosci?

masz niedojrzalego emocjonalnie meza... to duzy chlopiec , dla ktorego ojcowstwo, malzenstwo- jest pojeciem abstrakcyjnym:) ja bym znim nie zostala minuty dluzej...

Gość zimowa pora
a ile ten facet ma lat?:O

Gość zimowa pora
i-skoro jak piszesz-ciągle siedzi z kolegą-to znaczy że on nie pracuje?

Gość Santi 25
no facet ma 27 kolega 26 ona 24 kolega nie pracuje bo wyrzucili go z pracy, ma kupe dlugow i odlaczyli mu prad wiec siedzi u nich caly dizen praktycznie tam zyje

Gość zimowa pora
oj,to niedobrze,jakby miał 19-20 lat to taką głupotę można by jeszcze wybaczyć,ale 27...:O

Gość Santi 25
on o0czywisice nie widzi problemu w niczym i twierdzi ze mu tak dobrze a ona przesadza i nie wiadomo czego na od niego chce

Gość zimowa pora
cóż,w tym wieku to juz chyba facet nie do uratowania-nie zmądrzeje:O

Gość Santi 25
no wiec co ona powinna zrobic, cze jest mozliwe ze 2tyg luzu i on zmienil sie w kretyna nieodracalnie? narazie sie do niego nie odzywa wiec on tez nie olal ja i powiedizla ze ma sobie zostac u rodzicow - mial po nia przyjechac, ona powiedizal ze nie chce go widziec, sytuacja chora ?

Gość jasne ze powinna
go olac, prziez on ja ma totalnie w dupie, czy czlowiek po 2-3tyg sie zmienia? nie on jest do dupy od zawsze ale teraz wyszlo szydlo z worka

Gość Santi 25
prosze o wiecej opinii

Gość hehe_23
rzucic w cholere! jedyne sensowne wyjscie

Gość Santi 25
ale czy uwazacie ze to jest normalne ze ten kolega jest tam ciagle 12h na dobe? czy tylko mi sie wydaje ze to jest chore? ona pojechala i on ma lokatora z ktorym pije, je i nie wiadomoc co jeszcze czy z tym kolega to jest ok?

Gość heh_23
to nie jest ani ok ani normalne. widac golym okiem, ze relacje miedzy nimi sa mocno zaburzone