Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalabria

Gdzie Ci mężczyźni, prawdziwi tacy?

Polecane posty

Gość Kalabria

Mam 24 lata i nie narzekam na brak powodzenia u płci przeciwnej. Niestety nie zmienia to fakty, że jestem singlem. Nie, nie z wyboru, ale z konieczności, ponieważ wyznaję zasadę, że lepiej być singlem, niż wiązać się z kimś nieodpowiednim, a teraz tylko takich mężczyzn można poznać. Nie wiem skąd się to bierze, ale facetom, nie zależy na budowaniu trwałych relacji. Wolą jednorazowe przygody i zaliczanie panienek na imprezach, a mnie to nie interesuje. Tak jak nie pasuje mi bycie tą drugą, a takie kwiatki (zdradzające żony) to też nic nowego. Nie chcę generalizować, bo kobietki podobnego pokroju też się zdarzają. Chcę jednak wiedzieć, co o tym sądzicie? Czy waszym zdaniem to przez to, że dziewczyny są coraz łatwiejsze i przyzwyczaiły facetów do tego, że nie trzeba "kupować krowy, żeby napić się mleka"? Kiedyś facet zabiegał o kobietę i chciał być tylko z nią, a nie z tysiącem innych. Teraz jest inaczej. Dlaczego?

sama sobie odpowiedziałaś, faceci to zdobywcy, jak sie musza postarac i powysilac to uszanują a jak nie to skutki są wiadome.

Gość ...Poznaniak.. 855
kiedyś kobiety były inne , liczyły sie dla nich inne wartości, teraz ważne dla was tylko kasa, wygląd i łatwe ustawienie się w życiu...macie takich facetów na jakich zasługujecie

Kalabria (crevetca@interia.pl) Mam 24 lata i nie narzekam na brak powodzenia u płci przeciwnej. Niestety nie zmienia to fakty, że jestem singlem. Nie, nie z wyboru, ale z konieczności, ponieważ wyznaję zasadę, że lepiej być singlem, niż wiązać się z kimś nieodpowiednim, a teraz tylko takich mężczyzn można poznać. Jesteś sama, bo sobie wmawiasz jakies bzdury, a porządnych facetów omijasz szerokim łukiem i nie zwracasz na nich uwagi.

Po raz setny taki topik więc po raz setny odpowiem że wyginęli na wojnach. 😴

Gość Kalabria
Bimbałek, tak się akurat składa, że gdybym spotkała wartościowego faceta nie ominęłabym go szerokim łukiem, ale nie spotykam takich, a jeśli już to są zajęci, a ja nie jem z cudzej miski :). A jeśli chodzi o tych zdobywców to też się nie zgodzę. Okazuje się bowiem, że jeśli (brzydko mówiąc) ja mu nie dam to pójdzie do innej i na tym się kończy.

wyznaję zasadę, że lepiej być singlem, niż wiązać się z kimś nieodpowiednim, a teraz tylko takich mężczyzn można poznać. gdybym spotkała wartościowego faceta nie ominęłabym go szerokim łukiem, ale nie spotykam takich, a jeśli już to są zajęci, a ja nie jem z cudzej miski . amen :)

Kalabria (crevetca@interia.pl) Bimbałek, tak się akurat składa, że gdybym spotkała wartościowego faceta nie ominęłabym go szerokim łukiem, ale nie spotykam takich, a jeśli już to są zajęci, a ja nie jem z cudzej miski . Właśnie, że tak jest, tylko nie wiesz o tym, że takich mijasz, bo jesteś ślepa jak ireszta tych co narzekają, a ciągle wybierają sobie dupków. wczoraj 18:49 «•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•» ....._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,} P O Z D R A W I A M .{;..\,__...-'/} .{..'-`.._;..-'; ....`'--.._..-' ........,--\\..,-"-. ♥ CAŁUSKA ♥ ........`-..\(..'-...\ ...............\.;---,/ ..........,-""-;\ ......../....-'.)..\\ ........\,---'`...\\ ....................Z O S T A W I A M «•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•»

Gość henk1
kalabria ,szkoda że jestem zajęty bo byłbym tylko z tobą.

Gość Kalabria
henk1 i właśnie o tym mówię :)

Gość henk1
ale będę o tobie pamiętał i jak rozstanę się z moim partnerem to chciałbym cię bliżej poznać

Gość Kalabria
henk1 życzę szczęścia, ale będę pamiętać :)