Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermen..

Jestem prawdziwym męzczyzną

Polecane posty

Gość supermen..

O takich jak ja kobiety śnią po nocach i nieraz całe życie z utęsknieniem wypatrują oczy. I powiem wam tylko jedno brzydule: nie macie u mnie szans bo tylko piękne kobiety mnie interesują. Więc przestańcie marzyć, szkoda waszego życia, bierzcie co jest...Wiadomo że taki przecietny facet to cham, gbur, głąb, niechluj, cienias, tchórz, prostak etc..Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma 🖐️

Gość Kalabria
Żałosne. Super facet to nie tylko ciało, ale i coś w głowie, Ty może masz ciało, ale nic w głowie nawet jeśli masz wyższe wykształcenie czy też tytuł doktora. Nie masz szacunku dla kobiet, nieważne jakie one by nie były. Kobiety będą cię pragnęły, ale czy jakaś Cię naprawdę pokocha? Zastanów się nad tym, bo kiedyś będziesz stary i pomarszczony i nie będziesz już taki super, panie Hefner :P.

Gość ja_sem_netoperek
Naprawdę sądzisz, że kobiety marzą o zadufanych w sobie dupkach? :D, :D, :D zapraszamy z powrotem na ziemię, zbyt długie przebywanie w świecie fantazji prowadzi do chorób psychicznych :P

Kalabria (crevetca@interia.pl) Żałosne. Super facet to nie tylko ciało, ale i coś w głowie, Ty może masz ciało, ale nic w głowie nawet jeśli masz wyższe wykształcenie czy też tytuł doktora. Nie masz szacunku dla kobiet, nieważne jakie one by nie były. Kobiety będą cię pragnęły, ale czy jakaś Cię naprawdę pokocha? Zastanów się nad tym, bo kiedyś będziesz stary i pomarszczony i nie będziesz już taki super, panie Hefner . I kto to mówi? Samotna frustratka nie potrafiąca znaleźć faceta.

Gość Kalabria
Bimbałe, to, że jestem sama nie znaczy, że jestem samotna :)

Gość Sratatatatatatatatata
hmmm o takich jak ty snie w najgorszych koszmarach hahaha :D kijem bym cie nie tknela,nawet jakbys blagal smieciu :P tak sie sklada ze nie ma brzydkich czy pieknych chlopow,to zalezy od gustow,idealow osobistych etc :P skad wiesz czy dla mnie nie bylbys przypadkiem pospolitym tyranozaurem :D ?

hehehe dobre :D zebys wiedzial snie o tobie kazdej nocy :/ :P bo nie mam nic lepszego do roboty

Gość beksa lala
a masz juz katane z literka S na klacie?:P

Gość ja_sem_netoperek
tylko masochistki Jarku :P

Sratatatatatatatatata hmmm o takich jak ty snie w najgorszych koszmarach hahaha kijem bym cie nie tknela,nawet jakbys blagal smieciu tak sie sklada ze nie ma brzydkich czy pieknych chlopow,to zalezy od gustow,idealow osobistych etc skad wiesz czy dla mnie nie bylbys przypadkiem pospolitym tyranozaurem ? Co za wielkopomne przemowienie pomarańczy, na miarę Martina Lutera Kinga. A może Stephena Kinga?