Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam otoz z moim partnerem staramy sie o dzidziusia tak tak zgadza sie , mam 22 lat (juz skonczone:) oboje pracujemy mamy zawody i chcemy dziedziusia wiec :) nasze starania nie wychodza tak jak powinny otoz :( kochamy sie w dni plodne i nic teraz kochalismy sie w sama owulacje wyliczona ,mam zawsze regularne cykle co 29 dni wiec okres powinnam dostac w piatek za tydz :( wiem wiem mam jezscze czas ,nie chce znowu robic testu i zobaczyc jedna kreske ,poczekam do piatku mam nadzieje ze sie ze wcale nie dostane :) tylko kurcze mam bolace piersi i w brzuszku tak burczy :) tak jak przed okresem no i chyba znowu nic z tego nie wyszlo czasami sobie mowie ze wciaze to tak nie latwo zajsc hehe:) tu czlowiek sie stara i nic jezeli chce sie ktos dolaczyc zapraszam musialam gdzies to napisac sorry :(

Gość a moze zle wyliczasz owulacje
bo jej sie nie wylicza tylko obserwuje organizm

tylko ze w tym problem nie mam czegos takiego jak by cos wskazywalo na owulacje :( nie mam bolu itd :((

ok wiec wg moich obliczen zacznijmy styczen okres mialam 15 wiec owulacja wypadla na 31 stycznia okres wychodzi na luty 13 i marzec 1 owulacja mam regularne cykle co 29 dni czyzbym zle wyliczyla????

wiec kochalismy sie 31 w dzien owulacji i jak wyzej pisalam mam bolace piersi i w brzuszku tak dziwnie tak jak zawsze przed okresem :( no i co tu poradzic !!!???

wedlug mnie owulacja była u Ciebie nie 31 tylko 29, był to twoj 15 dc

dzieki wam serdeczne za wpisy i chec pomocy lady .. wg twoich obliczen 29 ? mozliwe ze zle obliczylam myslalam ze ok 14 dni przed miesiaczka wystepuje owulacja ale ze mnie d.e.b.i.l.k.a :( boze no coz zobaczymy ....ale czuje ze sie nie powiodlo ale jeszcze jest nastepny cykl hehe :) dzieki wam dziewczyny

bo tak jest rowno 14 dni przed miesiaczka a ze masz 29 to 15 dc wystepuje u Ciebie owulka, tyle ze cykl liczy sie od momentu miesiaczki.. 1wszy dzien miesiaczki = 1wszy dzien cyklu

jezeli chcesz byc w ciazy to radze Ci kochac sie od 10 dc co 2 dni ;) tzn 10, 12, 14, 16 ( dla pewnosci ) powinno byc dobrze :)

wlasnie dlatego ze sie stresujesz i wyliczasz to Wam nie wychodzi. Idz na spontan, ciesz sie seksem i nie mysl o owulacjach i innych pierdolach - zobaczysz, szybciej bedziesz w ciazy niz myslisz.

Gość 22 lata i dzieciak
a jakie macie zawody?

Gość dorcia33
W aptece sprzedaja takie testy,ktore ci dokladnie pokazuja dni plodne.Tj dobre jak sie ma nieregularne miesiaczki.Ja tez staralam sie i kochalam w dni plodne i tez nic mi nie wychodzilo.Tak jest jak sie chce za wszelka cene nie zachodzi sie..niestety.

Gość dorcia33
No wlasnie zawod nie ma tu nic do rzeczy.

dla ciekawskiej moj mezczyzna ma zawod pracuje i dobrze zarabia ja jestem po maturze i uczeszczam na studia zaoczne i tez pracuje wiec? gdzie tu problem ? przepraszam ale jezeli nas stac i chemy dziecka dlaczego by nie? czy musze miec w wieku 30 lat? nie dziekuje wam dziewczyny :) pozdrawiam

Hmmm.... się nam czasy pozmieniały. Moja mama miała 23 jak urodziła moją młodszą siostrę. Kiedyś większość kobiet rodziła w wieku około 20 lat, a teraz to się czepiają. Pewnie ta sama osoba pisze teraz jakiejś 30-stce, że miała wczesniej sie za dziecko brac. Do autorki topiku: przy obu moich ciążach miałam pobolewania brzucha. Wydawało mi się, że lada chwila dostanę okres. Uspokoiło się gdzieś tydzień po terminie miesiączki. Słusznie Ci dziewczyny piszą, że odejmuje się 14 dni. I starać się można już kilka dni wcześniej.

Gość dorcia33
Tj kazdego indywidualna sprawa kiedy chce dziecko.Ja jestem grubo po 30 i dopiero jakis czas mysle o tym.

dziekuje wam za dobre porady jestem wam bardzo wdzieczna :) nic poczekam i zobacze czy z tych staran teraz sie powiodlo mam taka cichutka nadzieje :) wiec do piatku badz soboty napewno napisze :) 3 majcie sie

spróbuj tak jak napisała ktoras z dziewczyn kochac sie od 10 dnia cyklu....a najlepiej to przestan wyliczas i idz na zywioł...wtedy sie uda na bank:)