Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna1977

ORGAZM analny

Polecane posty

Prwaiczku :-D To nie szkatułka, żeby wkładać tam różne rzeczy :-D

19:49 [zgłoś do usunięcia] prawiczek i kropka 1987 mam szanse na laske, wlasnie wybywam na impre a to co? po pijaku lepiej nie podrywać bo jeszcze trafisz na laskę po analu- święta racja prawiczek, święta racja...

Gość upuppppuppppupppppupppuppppppp

Gość upupupppuppppupppppuppppppp

Gość akademiczka....
prawiczek - skoro tego nie lubisz tp po co wlazisz akurat na te strony? to tak jakbys podniecal sie samym czytaniem o analu. jestes zboczony dewiant.

. -wychoduj sobie w labolatorium dziewicę która nie oglądała nigdy mężczyzny

sporo. PRAWICZEK BŁAGAM WYLUZUJ. wsadzisz raz w ciasną dziurkę swojej pannie i potem będziesz tylko o tym marzył i walił kapucyna myśląc o tyłeczku dziewczyny. ja jak miałam 16 lat to chciałam być dziewicą doi końca życia jak Joanna Dar'c. nie wyszło :P Ty nie chcesz analu ale zobaczysz że za 5 lat będziesz tu zakładał topiki o zayebystym seksie analnym :P:P:P

nie wiem czy niedziewica by chciala traktowac prawiczka jako partnera na zycie'''--- jak byś był w porządku , i nie uciekał z łóżka to by chciała...

a skąd takie podejście że prawiczek=trędowaty???!!!! ty masz gupi kompleks , zobacz, na pewno jest wiele w tobie cech które moą pozytywnie odwrócić uwagę potencjalnej partnerki od twojej przeszłości seksualnej;; tylko trzeba chcieć :o

przeraża przeraża -- dramat:o mnie też przeraża jak by ktoś miał tylko jedno przed oczami: ''czy ta laska się całowała , czy lubi anal itd..' :o

zadeptywuję wszystkich facetów których spotkam na swojej drodze stopą nr 42

Gość anal
a co z tym dziwnym uczuciem? jak sie go pozbyc? pomozcie!

Gość upupupupppupupuppppppppuppp

Gość upupupuppppuuppppuppppp

Gość ja tu tylko odswierzam
up

Gość akademiczka...
zagladam na stronke a tu jak zwykle ciekawski prawiczek ;-)

Myślę że trzeba by założyć nowy temat: Prawiczek kontra reszta świata Albo: Mawronka vs Prawiczek - czy dostanie upragnione zdjęcia hehe

Gość akademiczka....
prawiczku - wbrew pozorom nie jestem panna i o analu dopiero zbieram informacje. namawia mnie do tego moj kochanek ktory tez nie da sobie tam zajrzec. bo gmeranie samym palcem nie zaliczam do anala. czas nam wszystkim ucieka, zegar biologiczny bije nie milosiernie a chcialabym sprobowac cos co wszyscy /no prawie/ zachwalaja,. tez chce miec jakies zdanie na ten temat. a dopoki tego nie sprobuje to nie moge wyrazac zadnej opini. tylko tej odwagi brak. chyba najpierw sie upije.

Gość akademiczka....
mam meza, dzieci, kochanka stalego od wielu, wielu lat ale z przerwami i miedzy czasie mialam krotki romans z kolega z pracy ktorego cieplo wspominam. kazdy z nich namawial mnie na sex analny na ktory jeszcze nie zdecydowalam sie. ale jak pisalam czas leci a ja mam jeszcze cos przed soba czego nie znam.