Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna1977

ORGAZM analny

Polecane posty

Gość Sabide
hmm orgazm jest nieziemski ale jest kilka punktow do ktorych trza sie dostosowac... po 1 rozluznienie jak bedziesz spieta to dupa sie zacisnie i nici z wlozenia im bedziecie bardziej probowac go wepchac tym bardziej bedzie bolec po 2 cos do nawilzenia nie polecam durexa bo sa na bazie wody oliwek tez nie idzice do sexshopu i kupcie specjalny lubrykant napewno bedzie przyjemnie ... dlaczego nie durex coz jak sami wiecie woda jest szorstka a pupa nie ma czegos takiego jak samo nawilzacze.. po 3 proponuje lewatywke delikatna ja uzywam gruszke jest ok i szybko dziala.. po 4 mozecie wypic lampke wina albo drina napewno pomoze ie rozluznic po 5 zaufajcie facetowi nie myslcie o bolu bo to tylko poteguje strach.... bol sie rodzi w mozgu... po 6 milego orgazu warto probowac bo orgazm jest nie do porownania. Polecam buzka

Gość akademiczka....
prawiczku - zdrajczyni ale anala jeszcze nie sprobowalam a przeciez to dla ciebie jest wieksza wartoscia.

Gość anal
ponawiam pytanie!! powie mi ktos jak sobie poradzic z tym dziwnym uczuciem? przy wkladaniu pensa do dupci, jakbym miala kupe zrobic :o jak dla mnie jest zbyt nie przyjemne zey to przetrwac... zaden bol, nic... tylko to cholerne dziwne uczucie :o pomozcie!!!!!!!!

Gość akademiczka...
ktos kto nie ma nic do powiedzenia.

Gość mawronka na odwyku
;)

Gość mawronka na odwyku
ja czuję że nie będę mieć faceta; jestem dziwolągiem ponad miarę, i ''cnotką średniowieczną'' a jeśli już coś to bym nie chciała tego ponieważ nie sądzę ze to może być podniecające jak ktoś mi tam by właził:o a poza tym ledwo się zaleczyłam na tyłek :o

Gość mawronka na odwyku
:o bleee

Gość mawronka na odwyku
wszysto w swoim czasie , będzie fajnie tylko poczekam jeszcze :) ... nie bądź wulgarny :p

Gość mawronka na odwyku
może i tak, jak nie widzisz kogoś realnie to się gupoty można pisać :o bądź sobą , nie udawaj nikogo innego a to że masz jakiś problem z brakiem doświadczenia to nic, to jest do nadrobienia . jak dziewczyna mądra to zrozumie ,

Gość mawronka na odwyku
już ja nie wiem co by dana kobieta chciała czy nie; ja piszę po sobie . i lepiej mieć faceta który wiesz że nie przelatywał każdej panny która się słiniła do nbiego , lub co gorsza- nie rozkochiwał jej i robił dziwkę z niej lub działał na kilka frontów . Cholera ,ja chcę mężczyznę który będzie mnie kochał , całą mnie , nie patrzył na to czy się całowałam czy nie tylko będzie szanował . tego oczekuję od innych i wymagam od siebie

Gość mawronka na odwyku
doblanoc🌼

Gość mawronka na odwyku
up robię:D

Gość ...lll
.

Gość mawronka na odwyku
teraz to naprade bylam ja. :p wesola jestem; tra lalla

Gość mawronka na odwyku
a tobie tylko sex w głowie:o

Gość mawronka na odwyku
a gdzie ja to niby powiedziałam ? :o jak by facet mnie zmuszl to by dostał w pysk , nic więc. jak wam nie pasuje to dalej bądźcie samowystarczalni :o

Gość mawronka na odwyku
:o

Gość mawronka na odwyku
aż sprawdziłam czy nie podszywacz:o co cie dzis ugryzło?

Gość mawronka
:o

Gość mawronka
wzajemnie :D

ale tu zaglądasz :p wiadomo gdzie Cię znależć - na tematach o analu lub dziewicach . coś sie dzieje w twoich relacjach z kobietami?

fajny temat. Ja jak mąż autorki topiku - cierpliwie czekam . Kila razy próbowaliśmy ale OK było tylko raz kiedy żonka była na rauszu alkohol faktycznie pomaga się rozluźnić. Pozdrawiam cierpliwych.

fajny temat. Ja jak mąż autorki topiku - cierpliwie czekam . Kila razy próbowaliśmy ale OK było tylko raz kiedy żonka była na rauszu alkohol faktycznie pomaga się rozluźnić. Pozdrawiam cierpliwych.

Gość ryboflawina
Kurcze, ja to nie wiem. Miałam niedawno pierwszy analny raz... Nic mnie nie bolało, po prostu zero, było bardzo przyjemnie. Mój narzeczony wcześniej mnie pieścił tam językiem, palcami, stopniowo... w sumie wszystko trwało z 3h, ale było warto, nie czułam ani troszkę bólu...