Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowy krem

czy wasz gin ????

Polecane posty

Gość waniliowy krem

odbiera tel w weekend i po godzinach itp moj nie :(

No wiesz gin to też czlowiek. Należy się jemu odpoczynek :D Mój to nie wiem bo jakoś głupio byłoby mi do niego zadzwonić w niedziele :D

Gość dorcia33
Ja do mojego wysylam smsy.Zawsze do mnie oddzwania bez wzgledu na dzien tygodnia.

Gość waniliowy krem
hm ja dzwoniłam i nie odebrał a źle sie czułam pojechałam do szpitala dali mi tabletki i teraz odpoczywam

Przypomnialo mi sie :D Ja raz dzwonilam do mojego gin. zza granicy, bo akurat mialam pilna sprawe. Chcialam zrobic dobry wstep, bo głupio mi było że tak wydzwaniam i mówię tak: JA: Dzień dobry Panie doktorze mowi XXX, przepraszam, że niepokoję w sobotę....... Mój gin: Prosze Pani, mamy wtorek...... JA(pogrążając się kompletnie): No tak, bo ja jestem za granicą.... Bylam mocno zakręcona :D Ale czasem mi sie zdarzalo dzwonic do lekarza i zazwyczaj odbieral, ale w weekend faktycznie trochę niezręcznie....

Hmmm... głupio mi tak dzwonić do gina, ale niestety musiałam. Nie odebrał tel o 6 rano, ale oddzwonił. Szczerze mówiąc trochę dziwnie czułam się dzwoniąc do niego - przecież to też człowiek i odpoczynek mu się należy.

Gość moj zawsze odbiera
oczywiscie dzwonie tylko jak mnie cos naprawde niepokoji

Mój odebrał o 8 rano w sobotę, ale odważyłam się wtedy zadzwonic, bo odeszły mi wody. W innym przypadku może nie zadzwoniłabym.

ja dzwoniłam już 2 razy w sobote i w niedziele ale odebrał i udzielił mi info przeprosiłam że w niedziele ale nic nie mówił moj jest spoko odbiera szybko i zawsze

Gość waniliowy krem
cyba zmienie gina

Gość magda pe el
mój jak nie mógł odebrać (bo w tym czasie np. odbierał, ale poród ;)) to oddzwaniał...Raz nawet specjalnie dla mnie przyjechał i gabinet otworzył, bo wpadłam w total panikę że coś nie tak :D :D DObry gin mi się trafił, szkoda, że nie za pierwszym podejściem ;)

Gość a moja mi podala tylko
tel do 2 gabinetow i stacjonarny do domu. Wy macie numery komorek?

Gość lulka_
ja na szczeście, odpukać, jeszcze nie miałam sytuacji żebym musiała do mojego dzwonic, ale gdybym musiała to pewnie dzwonilabym dopoki by nieodebrał.

ja mam na kom ale nie dawał mi tylko w gabinecie był numer i na stronie internetowej Ja dzwoniłam bo się przestraszyłam pewnymi obiawami a była niedziela nie wiedziałam co robić zadzwoniłam ale moj gin jest spoko nawet jak na fotel siadam to czuje się prawie komfortowo :P

moj gin podal mi numer komorkowy ale jeszcze nie mialam okazji dzwonic. Ale dsl mi do zrozumienia, ze jakby cos sie dzialo to zawsze moge dzwonic, sam dal mi numer, nawet o tym nie pomyslalam:)

Gość malwina z miasta
ja od mojego nie wezme :(