Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatyniaska

Pytanie tylko do PANÓW

Polecane posty

Gość szatyniaska

Drodzy Panowie mam do was pytanko bo czytałam na tym forum temacik o tym że jak kobieta zostawi mężczyzne i później po jakimś czasie odzywa się do niego (przyznając sie do błędu, wyznając miłość, chęc powrotu itp.) to on ją olewa. Dlaczego tak robicie Panowie? Dlaczego patrzycie na swoją ex inaczej?

Gość prezessssssssssssssssssssss
Bo to my faceci sie staramy o babe a nie baba o nas :-) Czyli jak np. po rozstaniu wyznaje nam milosc to my ja mamy gleboko w dupie bo wiemy ze teraz to mozemy z nia robic co chcemy :-D :-D

Gość KOKSIU
A odgrzewany kotlet nie smakuje juz tak samo jak swiezy, dopiero co usmażony :-) :-) :-)

Gość nienawidzę poczty polskiej
nie wchodzi się dwa razy to tej samej rzeki 😴

Gość szatyniaska
A co na to inni Panowie ?

Gość do nie nawidze poczty
kolejna ktora nie rozumie tej sentencji tylko bezmyslnie powtarza za innymi.😴

nie wchodzi się dwa razy to tej samej rzeki } :D

Gość do nienawidze poczty
*nienawidzę miało byc

Gość szatyniaska
Panowie proszę o więcej wypowiedzi na mój temat

Gość mily kogutekkkk hehe
Skoro odeszła to przestała kochać ! Jaki jest więc sens aby dac drugą szansę ? Po to żeby znowu odeszła ? Pojebana jesteś jakaś

Gość szatyniaska
Bimbałek* A ja mam pytanie do autorki topiku: Dlaczego jesteś kretynką? Wiesz co Bimbałek* jeżeli nie masz ochoty na normalną odpowiedz to poprostu nie czytaj tego tematu. I nie musisz mnie obrazać bo nic zlego ci nie zrobiłam. Może kiedyś ty bedziesz miał jakieś niezrozumiałe zachowania kobiet i będziesz szukał odpowiedzi. Ja w przeciwieństwie do ciebie słuze pomocą.

Gość szatyniaska
Do mily kogutekkkk hehe : Widzę, że dla ciebie jak kobieta zadaje pytania to od razu dostaje ksywke pojebana Gratuluje ci głupoty :-D

Gość szatyniaska
Czy każdy mężczyzna uważa, że jak kobieta odchodzi to przestaje kochać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zachowanie jest zrozumiałe. Jak się ludzie rozstają, to znaczy, że przynajmniej jedno nie chce nyc z drugim. Skoro chłopak się rozstał, to czego oczekujesz, że jak zadzwonisz, to mu sie odmieni i znow Cie pokocha? Moze wróci z przyzwyczajenia, ale niedługo znow nie bedzie mógł wytrzymać. Jesli dziewczyna rzuciła, to także po co być z taka co go nie kocha? Myśl trochę, a nie zadajesz takie pytania.

Gość Mr.
Brak zaufania po pierwszym razie. Urażona ambicja. Ja tak miałem, pogodziłem się już wtedy ze stratą i nie miała ona u mnie szans na powrót. To była moja pierwsza miłość, wiele lat temu.

Gość szatyniaska
Dziękuje Mr. za konkretną odpowiedź :-)

Gość zxcvbjhgfd
Czy każdy mężczyzna uważa, że jak kobieta odchodzi to przestaje kochać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz laska faceci raczej nie wierzą w takie bzdury jak miłość :) bardziej sobie cenią inne cechy charakteru np lojalność, wierność :D jak laska odchodzi to po pierwsze facet czuje sie urażony, a jak ta sama laska chce wracać to pytanie po co ? zawiodłas zaufanie, jesteś nieobliczalna, za miesiąc znowu cię jakis inny fiut zauroczy i znowu go zostawisz......miałabyś szanse pod warunkiem gdybyś była bardzo ładna, ale taka nie jestes więc facet cię już nie chce