Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 TAK SEKS TO COS NAJGORSZEGO CO ISTNIEJE, UWAŻAM ŻE POWINIEN BYC DOPUSZCZALNY TYLKO W MAŁŻEŃSTWIE A PO TRZECIM DZIECKU NALEZY SOBIE POWIEDZIECI KONIEC Z SEKSEM JESZCZE MOZE KALENDARZYK JEST DOPUSZCZALNY ALE PRZECIEZ SEKSU NIE UPRAWIAMY DLA PRZYJEMNOSCI TYLKO PO TO ŻEBY BYŁO DZIECKO JESLI CZLOWIEK SIE MODLI TO NAPEWNO OPANUJE POZADANIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to go nie rób dziewczyno Napisano Luty 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak seks może być czymś Napisano Luty 8, 2009 najgorszym - skoro to Bóg go stworzył, a wszystko, co Bóg stworzył jest dobre? Nie wypowiadam się na temat seksu pozamałżeńskiego - każdy ma swoje poglądy. Ja zresztą też - tylko się z nimi nie zgadzam! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 UWAŻAM ŻE SEKS SŁUŻY TYLKO DLA ROZMNAŻANIA A NIE DLA PRZYJEMNOŚCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 8, 2009 Nudna jestes Idz na ulice i tam głos swe poglady moze Cie ktos wysłucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Luty 8, 2009 Ale a przyjemność w seksie - to też dzieło Boże! Nawet, jeśli ma służyć tylko rozmnażaniu, ok - ale dlaczego bez przyjemności? Przemyśl to! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 8, 2009 ...Iwaaa.... Nudna jestes Idz na ulice i tam głos swe poglady moze Cie ktos wysłucha Może ją samochód potrąci i Szatan zabierze do siebie. Iwaaa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karamba bamba 0 Napisano Luty 8, 2009 Do Jimena-katolicka dziewczyna - wiec zyj wedlug swoich zasad, kto Ci broni? :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 ja twój niewolnik, chcem chłostę na początek po ptaku, potem po jajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 8, 2009 *Bimbałku* :) Nie Szatan a Shat(y)an Mam nadzieje, ze bede jechała ta droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 WIDZE ZE WIEKSZOSC KOBIET MYSLI W DZISIEJSZYCH CZASACH DUPA A NIE GLOWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 tylko po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jimeno Napisano Luty 8, 2009 zle skonczysz. pomieszanie zmyslow w ciagu kilku lat. uwierz mi,masz niedobra aure. mam nadzieje ze to prowokacja, bo jesli nie, besziesz miala bardzo ciezko. modl sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 jakbym ci Jimeno zrobił wielokrotny orgazm łechtaczkowy, to zapomiałabyś o swoich przekonaniach i zgwałciła ksiendza biskupa polowego pod krzakiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyp.. Napisano Luty 8, 2009 A ja uważam, że grzechem jest nie używanie znaków interpunkcyjnych i nie stosowanie się do netetykiety, gdyż to świadczy o lenistwie (niechęć do nauki), próżności i głupocie. Dla ułatwienia zrozumienia, gdyż jak widać ktoś tu nie grzeszy intelektem- to aluzja do A U T O R K I. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak seks może być czymś Napisano Luty 8, 2009 Ja akurat nie polemizuję z twoimi poglądami. Też jestem wierząca - i może byłoby fajnie, gdyby było, jak mówisz. Ale nie jest...... Tylko nie można mówić, że seks jest zły. Czy alkohol jest czymś złym? Jezus też pił wino. Chodzi o to, jaki użytek człowiek robi z tych darów. Czy kij jest czymś złym? A można nim kogoś zabić..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 NAPISAŁAM ŻE SEKS JEST TYLKO PO TO BY CZŁOWIEK SIĘ ROZMNAZAŁ A NIE PO TO BY MIAŁ Z TEGO PRZYJEMNOŚCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 a mam przyjemność z chłostania jimeny po pipie, chcesz Jimenko kuchana pisz na majla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 ZA CHWILE CI PTAKA URWE I TO JUŻ NIE BEDZIE TAKIE PRZYJEMNE JAK CHLOSTA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 och Boże, co za perwersja, gdzie się tego nauczyłaś, może nim urwiesz zrobimi pożytek i twoją dziewiczą pisdeczkę przeruchamy, aby ksionc biskup, nie musiał męczyć miękkiego fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jimeno Napisano Luty 8, 2009 mozesz wkrotce umrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 SEKS TO GRZECH I JAK JUŻ PISALAM JEST DOPUSZCZALNY TYLKO PO TO ZEBY CZLOWIEK SIE ROZMNAZAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Luty 8, 2009 czyli jak poza małżeństwem się para rozmnoży - to jest ok? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 NIE NIE JEST OK BO WTEDY RODZA SIE BEKARTY I TAKA PARA MUSI SZYBKO BRAC SLUB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 koniec to ja mam w rozporku, Jimenko preferujesz ostry seks z biczykiem czy tak delikatnie na początek, w konfesjonale paluszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość very beryyy Napisano Luty 8, 2009 jak bys dostala orgazmu zmienilabys zdanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Luty 8, 2009 :-D czemu "musi" jak już jest rozmnożona i spełniła obowiązek zachowania gatunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JIMENO ja chcem chłostę Napisano Luty 8, 2009 JIMENKO może na zakonnicę, zarzucę ci kiece na łeb i z tylca biczykiem po dupce, orgazm murowany, a pozycja ginekologiczna sprzyja zapłodnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimena-katolicka dziewczyna 0 Napisano Luty 8, 2009 SEKS JEST PO TO ŻEBY BYŁA DZIECI ALBO GO NIE MA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach