Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaa878

Kolezanka a ciaza

Polecane posty

Gość zagubionaaa878

Mam 19 lat i małe podejrzenia, ze jestem w ciazy. Wczoraj bolał mni jajnik , a przyszla po mnie kolezanka zeby isc z nia gdzies , powiedzialam jej ze nie ide bo mnie boli jajnik i nie mam okresu i nie wiem od czego to jest. A ona do mnie , ze ja zaniedbuje, ze sie zmienilam odkad jestem tak blisko z chlopakiem. Poiwedzialam jej o moich podejrzeniach, a ona do mnie z wielkim oburzeniem, ze ona teraz dla mnie sie wcale nie liczy i ,ze myslala, ze jej pomaoge ale aidac , ze nie. Ja jej powiedzialam, ze przykro mi ale nie chce wychodzic bo poprostu mnie strasznie boli, a ona do mnie, ze ona teraz jest dla mnei nikim i ze chlopak i mysl o dziecku zaslania mi caly swiat;/;/ Co jej powiedzie?

Gość twoja kolezanka jest the best

małe podejrzenia a Ty juz zycie sobie układasz?? najpier sprawdz czy w ciazy jestes a potem zastanawiaj sie co dalej a kolezanjka widocznie zazdrosna, skoro spedzałyscie mnóstwo czasu to teraz ona ma ci za zle ze z chłopakiem siedzisz czesciej pogadajcie o tym szczerze

Gość zagubionaaa878
No zawsze bylysmy jak siostry. Przynajmniej do 16 roku zycia, potem ja zaczelam szybciej dorastac a ja ciagle bawily jeszcze jakies głupie zarty i kawaly. Jak znalazłam chłopaka to ciagle sie wielce obrazala ze nie moge czegos zrobic z nia bo jestem z nim;/;/ Nie wiem czy jestem w ciazyt ale wlasnie sie jakos dziwmnei czuje,okresu brak od 2 dni;/ ;/ i jeszcze tan wielki wczorajszy bol jajnikow. MOzliwe, ze to cos innego ale ona nawet tego nie potrafila zrozumiec. I jeszcze powiedziala, ze jak jestem w ciazy to juz mam zmarnowane zycie;/;/

Gość zagubionaaa878
upup