Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombinatorka

jak schudnąć z nóg

Polecane posty

Gość kombinatorka

witam! mam problem z grubymi norami. jestem ogólnie z grubej kosci ale nogi porażka(w tym kolana). Zima no ok spoko jakieś spodnie dobrze dobrane, ale zbliza sie wiosna i lato. znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na uda i łytki ? ewentualnie jak dobierać letnie ubrania ? za wszytskie porady wilekie dzięki pozdrawiam :*

Gość Ja wiem .
Ja mam ten sam problem.. Ja ćwiczę tzn. 6 wejdera.. nie wiem jak to sie pisze ale wpisz w youtube i będziesz miec.. ja ćwicze codziennie od tygodnia i mi troche juz lepiej .. okolo pół cm juz znikło.. :D

Gość kombinatorka
wielkie dzięki ;]

Gość tiriririri
ale to chyba na brzuszejk...

Gość mamaamananbabhy
nie chudnie się z nóg, rąk czy uszu chudniesz równomiernie.

Gość kombinatorka
mamaamananbabhy napisła: "nie chudnie się z nóg, rąk czy uszu chudniesz równomiernie.' ale mozna pomuc :P

Gość kombinatorka
macie moze jakieś inne pomysły ?

Gość Roxanka13
tzn. jakie inne? nie opierające się na ćwiczeniach?

Gość kombinatorka
no dokładnie tak

Gość Roxanka13
hmm...no to nie wiem. Diety nie dają takiego dobrego efektu co ćwiczenia. Te ćwiczenia co Ci napisałam link do nich są dobre,wielu osobą pomogły.Moim zdaniem nie ma nic lepszego na ładne nogi niż ćwiczenia,możesz też jeździć na rowerze.

Gość Roxanka13
No właśnie,a pierwsze co odchudza dieta to biust.Ćwiczenia o wiele lepsze.:D

Gość kombinatorka
nodobrze mówisz z tym biustem ;/ z tymi cwiczeniami spróbiuje zobaczymy efekt ;] bo na diete nie ma co u mnie liczyć bo za duży łakomczuch ze mnie :P a na wakacje schudnac by sie przedało...

Gość pewnapani
Cześć wszystkim . Widze że tu problem z nogami występuje ... też mam taki problem. Chociaż jestem sportowcem .. biegam , ćwicze .. ale jakos nogi mam grube ;/ od pasa w dół załamka ;/ Zna ktoś jakąś dobą dietę ? .

witam! moja koleżanka też miała ten problem, ale od kiedy usłyszała o skakance postanowiła to zastosować i muszę powiedzieć, że jej to pomogło

Gość BOZENARODZENIENIEDLUGO
skakanka oraz siłownia, polecam głownie stepper i orbitrek. ja tak schudlam ok 15kg wtym duzo z nog:)

Gość paauliina
o nie nie napewno nie bieganie , próbowałam wyrabiaja się tylko mięsnie i noga wydaje sie grubsza,odradzam!!

Gość MiRellaxoxo
no hej ; ) mam dokładnie ten sam prolem ! ; ( jestem ogolnie bardzi chuda ale od pasa w dol jest masacria !! ; (( nie wiem juz co mam robicc !! ; (

To tzw. budowa gruszki- ramiona i talia szczupłe, biust drobny, a biodra i nogi cóż... Wiele kobiet ma ten problem, niestety nie można schudnąć tylko z nóg, bo tkankę tłuszczową spala się w miarę proporcjonalnie ze wszystkich partii ciała. Aczkolwiek mogą pomóc ćwiczenia typu abt (brzuch, pośladki, uda). Wiele klubów fitness prowadzi zajęcia ukierunkowane na te partie ciała. Niekoniecznie musisz się zapisywać, możesz pójść kilka razy i podpatrzeć, a potem robić sama w domu, albo poszukać w internecie- jest wiele filmików instruktażowych.

Gość Tsaa
Jeżdżenie na rowerze odradzam, ponieważ wyrabiają się tylko mięśnie na łydkach i później są nieproporcjonalne do ud. Bieganie w pewnym stopniu pomoże, ale też wyrobi mięśnie, które pogrubią nogę.

Gość renatulka45
też bardzo długo się odchudzałam i nie mogłam schudnąć. W końcu pomogło mi wlasnie acetomale, bardzo dobry suplement. Przyspieszył przemianę materii i zmniejszył ochote na podjadanie między posiłkami.

Gość gość
Dobrze, ze ktoś odświezył ten wątek, bo też miałam problem z grubymi nogami. Ćwiczyłam, odchudzałam się ale to nie wiele pomagało. Owszem zeszło parę cm ale nie tyle ile bym chciała. Skorzystałam z zabiegów wyszczuplających w gabinecie kosmetycznym - liposukcji ultradźwiękowej. Ubyło mi dodatkowo po 4 cm w każdym udzie co wydawało mi się nieosiągalne. Polecam http://beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/liposukcja-ultradzwiekowa/