Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena i Nela

PAZDZIERNIK 2009 - hurra !!

Polecane posty

Gość Lena i Nela

cześć. mam termin na 5.10.2009. jest ktos jeszcze na ten miesiac? bo zadnego rozwinietego tematu nie znalazla...

ja się przyłączę jako nowa.. ale czy na pazdziernik to jeszcze nie wiem.. testowanie przede mna :) ale pogadac mozna..

Gość pelna wiary i nadziei
ja testuje 17.02. ale pozwolicie ze sie przylacze do pogaduszek? moze i mi sie uda :)

Gość przyszlamamadominika
ja też jestem "umówiona" na poród w październiku;]...w pierwszym lub drugim tygodniu października...dokładniejsza data będzie znana w środę:] Pozdrowionka dla przyszłych mam!;]

Witam GRATULACJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM Jak ten czas leci..pamiętam jak robiłam test ciążowy, tak jakby to było wczoraj..a moja córeczka ma już 4 miesiące ;) Miała być listopadówką..ale w końcu wyszedł pażdziernik ;) Gdybyście miały jakieś pytania lub wątpliwości zapraszam na topik listopad 2008.. pomozemy ;) Pozdrawiam

Gość GosiaczekKRK
termin mam niby na 19.09.09 ale mam przeczucia że dzidzia urodzi sie nieco póżniej:] słyszałam że granica błędu to 2 tyg przed i 2tyg po przypuszczanym terminie czy to prawda?

Czesc Dziewczynki :) Ja wczoraj zrobiłam test z dwiema krechami ;) Wg moich obliczeń 2 listopad. Ale pierwsza była przed terminem wiec druga pewnie teeeż. Jak samopoczucie? Pozdrawiam :)

Gość Agniesia34
Witam myśle ,że mogę dopisać sie do was .. Narazie dwa testy ciążowe zrobione i jest druga blada kreseczka!! Ostatnią miesiączke miałam 29.01.09 Na stronce edziecko wyliczyłam sobie termin na 05.11.09 JUPIIII

Ja wczoraj zrobilam test i wyszedl...pozytywny:)Nie jest to planowana ciaza ale sie ciesze a moj maz jest wniebowziety.Dodam ze mamy trzy corki i czekamy teraz na synka:)Termin wypadnie jakos w pazdzierniku ale ktorego to nie wiem bo do lekarza dopiero sie wybieram:) Martwi mnie jednak jedno-czy nie bede wytykana palcem,ze taka mloda(32 lata) a juz ma czworo dzieci:(

Gość Agniesia34
Lady Pretensja Kochana a dlaczego mamy martwić się jakimiś bzdurami!! A tak szczerze to ja też bardzo martwie sie bo mam już córkę 17 letnią i trzy lata temu poroniłam dlatego jestem cała podminowana ,ale szczerze wierzę ,że teraz mi sie uda! życze ci wszystkiego najlepszego

Gość Agniesia34
U mnie też nie planowana jak najbardziej!! Wpadliśmy jak małolaci poprostu ,ale takie wpadki są potem najukochańsze!!

Agniesia34=dziekuje serdecznie za mile slowa:)W sumie masz racje,nie ma cos ie martwic tym "co ludzie powiedza":) Pamietaj ze trzeba myslec pozytywnie i wszystko bedzie dobrze:)