Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vimerrqa

Kolega z dawnych lat...

Polecane posty

Gość vimerrqa

Hej ;** potrzebuje rady... rozmawiałam już o tym z mamą, przyjaciółką i jeszcze kilkoma osobami, ale nikt nie potrafi mi pomóc. Jestem w dziwnej sytuacji... kiedyś, jeszcze jak byłam mała leżałam w szpitalu. Na sali obok leżał mały chłopiec. Oboje byliśmy wtedy w I klasie podstawówki. Wszyscy sie śmieli bo leżeliśmy na to samo i chodziliśmy do tej samej szkoły a to było chyba coś w stylu "choroba pocałunków" xDD w każdym razie wcześniej go nie znałam i w tym szpitalu też jakoś sie z nim nie zakolegowałam... potem w II klasie była komunia. Jakoś tak wyszło że szliśmy razem do komuni... ;)) czasem zamieniłam z nim pare zdań i wymienialiśmy sie uśmiechami, ale niestety chyba troche zapozno bo pod koniec II klasy, czyli niedługo po komunii on wyjechał z rodzicami za granice. Niedługo potem (koniec III klasy) wyprowadziłam sie bardzo daleko i nie utrzymywałam kontaktu z nikim... tylko że pewien wyjazd zmienił wszystko. Przyjechałam na wakacje do miasta w którym mieszkałam, chodziłam do szkoły i spędzałam dzieciństwo... mijając boisko zobaczyłam kolege z byłej klasy. Potem nawiązałam kontakt ze wszystkimi ze starej szkoły. Niestety nikt nie wie co u tego chłopaka ze szpitala i z komunii... nie wiem dlaczego, ale straasznie chciałabym go odnaleźć. Wiem że byłam wtedy mała... ale to mi nie daje spokoju... często zastanawiam sie jak teraz wygląda, co tam u niego itp. Gdybym pamiętała jak sie nazywa pewnie łatwiej było by mi go znaleźć choćby na nk lub podobnym portalu. Nie wiem nawet jak ma na imie. Eh... i dlatego chciałam zapytać czy macie może jakiś pomysł jak go moge odnaleźć albo chociaż dowiedzieć sie jak sie nazywa. Nikt jeszcze mi nie dał żadnej normalnej rady... byliście kiedyś w podobnej sytuacji. Bardzo Was prosze o rade. Pozdrawiam ;**

Gość manabalobaaaa
spróbuj na naszej klasie popatrz w znajomych znajomych z dawnej klasy i szkoły może coś się trafi :P skoro tak ci to spokoju nie daje:P:P