Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugaguga

Czy płakałyście przy dziecku?

Polecane posty

Gość gugaguga

Bo mi sie czasem zdarza, a wam??

Gość w wieku 5 lat
czasami, a czemu pytasz? czasem każdemu wolno uronic łzę...

Gość gugaguga
tak pytam. a czy przez to ze dzicko widzi plakajaca mame moze miec jakas traume w przyszlosci czy cos? czasem mi sie zdarza, np z niemocy i przemeczenia jak mam juz dosc

Gość no nie przesadzajcie
z tą trauma z powodu płaczacej matki. to zwykłe ludzkie emocje.

A MI JESZCZE SIĘ NIE ZDARZYŁO I PEWNIE NIE ZDARZY NO CHYBA ŻEBY STAŁO BY SIĘ COŚ BARDZO ZŁEGO O CZYM NAWET NIE CHCE SOBIE MYŚLEĆ

Gość w wieku 5 lat
no proszę Cię, żadna trauma... jak umarła moja ukochana babcia to miałam nie płakac??? a najlepsze jest, że jak płaczę - ostatnio zdarza mi się częsciej, mam trochę problemów - to mój prawie trzylatek przychodzi, przytula mnie, czasem powie, że kocha i ociera mi łzy z policzków, tak jak jemu :) co w tym traumatycznego? przynajmniej nauczył się dostrzegac innych smutek i pocieszac...

Gość megana ale
ja jestem akurat ciocią, bardzo bliską dla mojej siostrzenicy. gdy kiedyś przy niej płakałam po prostu sie przeraziła, przybiegła, zaczęła mnie przytulać i sama zaczęła płakać. Dlatego aj zdecydowanie nie radzę płakać przy małych dzieciach. Dziecko wtedy traci poczucie bezpieczeństwa i czuje się zagubione

Gość fgggstre
plaakalam...ale dziecko miao pol roku ...patrzala sie na mnie i sie smiala

Gość magda pe el
ja się parę razy rozryczałam, gdy byłam już bardzo zmęczona, a ona- tak jak u pani wyżej- w śmiech do mnie :D :D

Gość neneneneiki
ja nie jestem matka ale moja mama czesto plakala przy mnie jak bylam mala.czulam sie wtedy zle bo myslalam sobie ze to przezemnie...=/

no pewnie że tak. a to ze wzruszenia, a to z niemocy, a to z przerażenia, ze szczęścia :) najmocniej jak mały miał równo tydzień a ja musiałam go zostawić z wredną teściową zeby na dyżur do szpitala jechać. oj ale się spłakałam, całą drogę płakałam a na izbie na wszytskich nawrzeszczałam bo jakoś nie mieli ochoty się mną zająć. nawet nie wiedziałam że tak potrafię :P

Gość kadilac
Ja płakałam przy mojej 5 miesięcznej córeczce, może ze 2 -3 razy. Patrzyła wtedy na mnie i miałam wrażenie jakby chciała mnie pocieszyć, uśmiechała się (wcześniej była nie do zniesienia). Myślicie ze coś rozumie?

Gość magda pe el
nie wiem czy twoja rozumie- moją po prostu śmieszyła głupia rozpłakana mina :D