Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaSmutnaBardzoBardzo

Weszłam na nasza klase i jest mi bardzo smutno, mam mega dola..

Polecane posty

Dawno tam nie wchodziłam, a teraz to tak dla zabicia czasu. Jest mi bardzio przykro bo część kolezanek ma juz dzieci, narzeczonych, męzów, ładnie na zdjeciu są ubrane a do tego szczuple. A ja ani meza ani chlopaka ani dzieci i do tego nie za szczupla :/ Przykro mi bardzo i z checia wyplakalabym się komus na ramieniu.

Gość jkkkkkkkkkkkkkk
umaluj się, ładnie sie ubierz i idź teraz na impreze. zrobi ci lepiej niz forum

I co z tego? Nasza klasa to się zrobił portal na którym ludzie bardzo się przechwalają i pokasują jak to jest im dobrze a w rzeczywistości jest inaczej

Gość kolejna co bez faceta
życia nie widzi :D :D tak przegrałaś życie jesteś beznadziejna

Dzieki za te niemile słowa :(

nasza klasa zeszła na psy to portal nie dla starszych ktorzy szukaja znajomych sprzed lat ale lans kto ma najlepiej w zyciu i jaki kto jest piekny, tam wchodza ludzie zakompleksieni by takze pochwalic sie iloscia znajomych (oprocz tych własciwych userów)

Gość jkkkkkkkkkkkkkk
A czego sie spodziewasz na forum gdzie ludzie dowartościowuja sie gnojąc innych. Myslałaś iść na impreze na miasto teraz sama, albo z jakaś koleżanka?? Swego czasu jak byłam samotna i sie zdołowałam tak robiłam, biorąc pod uwagę ilu jest napalonych facetów w dyskotekach twoje ego skoczy pod sufit na sam fakt ze mozesz im powiedzieć nara ;)

Gość Sajkolatka
Kobieto musisz zrozumiec ze zycie jakie ukazane jest poprzez zdjecia na naszej klasie nie jest zyciem prawdziwym. To tylko zdjecia z milych chwil ktory przecietny czlowiek doswiadcza raz na jakis czas.

Gość Gicior*
c.w.d.n.k!

Gość TrabaBomba
Daj sobie spokoj lala i nie martw sie takimi rzeczami. A jak tak bardzo sie zadreczasz to ptoponuje skasowac profil/

Gość rynkabylka
wal nasza klase.

Gość KanaberyjskaLotnia
Nk to nie rzeczywistosc kobieto. Rzeczywistosc jest zupelnie inna. Dlatego sie nie przejmuj. Ciesz sie ze nie masz dzieci, ze nie jeste uwiazana itd.