Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkoooooooo

zapodajcie jakies kawaly

Polecane posty

Kobieta mówi do ekspedientki: - poproszę ogórka - całego czy w plasterki? - a co pani myśli, ze ja mam pizdę na żetony Przychodzi chłopak do szkoły i mówi do swoich kolegów: - Byłem u dziewczyny... - I co, i co??? - Waliłem caaaaaałą noc!! - Łooo!!!!!! - ...i nikt nie otworzył :( Siedzi mąż w łazience i wyrywa sobie włosy łonowe. Nagle wchodzi jego żona i się pyta: - Marek, co ty robisz ? Marek odpowiada: - Wyrywam sobie włosy łonowe. Żona: - Dlaczego ? Marek: - Jak nie chce chuj stać, to nie będzie leżał na miękkim :)

Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologiczego: \"poplose tego klólika z wystawy\" \"tego czarnego\"-pyta sprzedawca \"tak\"-odp dziewczynka \"a może wolisz tego brązowego,albo białego\" \"plose Pana,mojego pytona pieldoli jakiego on bedzie kololu\" :D

Gość opowiem wam kawał
Młoda zakonnica usłyszała 3 nowe słowa - kurwa, cipa i chuj. Nie wiedziała co to znaczy więc poszła do księdza się spytać, co oznaczają. Ksiądz na to: - Kurwa to zakonnica, cipa to czoło a chuj to człowiek. Następnego dnia zakonnica biegnie na autobus. Gdy wsiadła, siadając mówi: - Ale mi się cipa spociła. I co się chuje patrzycie. Kurwy nie widzieliście?? :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość ja wam tez opowiem
Kiedy jechoł jo ciungnikiem, wtedy jo zoboczył cie, Ty na polu gnoj zwolałaś wtedy jo zakochoł sie. Jestes najpikniejszo w cały wsi, winc rozrzutnik kupie Ci, Ty bydziesz mojo, jo byde Twój. Bydziemy razym wywolać gnoj. :D

Gość kawały kawały kawaly
Spotykają się dwaj kumple: - Cześć, co słychać? - A, no wiesz, różnie bywa. - Słyszałem, że się ożeniłeś? - Zgadza się... - Ładna ta twoja żona? - Wszyscy mówią, że jest podobna do Matki Boskiej. - Pokaż zdjęcie... O Matko Boska!:D:)

Gość Baba u lekarza
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz się jej pyta: - Kim Pani jest z zawodu? - Nauczycielką. - Taaa?? To niech mi Pani pałę postawi. :)

Gość kawal o blondynce
Blondynka pokazuje brunetce swoje nowe mieszkanie. - Urządziłam je według własnej głowy - mówi z dumą. - Aha, to dlatego jest takie puste.

Gość popelina666
Podobno DODA ma najwięcej fanuw na świecie lub bardzo durzo.U mnie wystempuje podobny problem. Opedzić się nie moge. Codziennie maile z ofertami matrymonialnymi a pod oknami pielgżymki wielbicielek. Pięć razy na dzień zżucam z okna swej willi kartki z autografami albo musze przemawiać bo mi żyć nie dadzom i skandujom moje imie. Zdeptali mi cały ogrudek gdzie sadziłem brukiew i storczyki a ostatnio potprowadzili nawet krasnala z przed domu. Pomiedzy tymi fanami krąrzom tesz miejscowe rzule, bo w takim tłumie łatwiej nazbierać na korbola za 3,20 czy inne wypiteczności. Musiałem dom zabarykadować jak i kupić kilka pit bóli. Ale to nie pomaga, bo się dostajom na balkon z chelikoptera. Teraz sie sądze z jednym fanklubem, bo mi chelikopterem uszkodzili całom dachufke. Ostatnio mi jedna fanka napisała że jak się z nią orzenie to mi zapisze dom i 40 chektaruw pod lasem i nad jeziorem. I jusz bym się zgodził tylko jak obliczyłem to mi poczeba 75 chektaruw bo se maże tak by hodować owce na pszyszłość. Inna fanka chciała mi pszepisać swuj wypasiony rojs rojs pojechany hromem i niklem, rocznik 1966. ale ten rojs rojs miał starty bieżnik na przednich oponach wiec jej odmuwiłem. A kiedyś jeden ojciec jakiś biznesmen to był, chciał mnie wydać za swojom curkę. Była nawet ładna ale ja tu po Jale tak jak Clinton i oba Busze a ona tylko jakiś kolecz we Włochach czy Niemczech skączyla. Fakt że 3 fakultety ma i 4 języki biegle znała, ale na mnie to nie robi wrarzenia, gdysz ja muwie w 6 jezykach a po niedzieli bede muwił w 7 bo się szypko ucze. No to muwie do niego tego ojca jej: panie biznesmen, przyjć pan z tą curką za 5 lat to morze się dogadamy. A on na to: a wiesz jaki ty morzesz po mnie dostać spadek? A ja mu: a pokazać panu moje wyciongi z kąt? A on mi muwi, ze ma tyle i tyle. Tam było 7 albo 8 zer na końcu. To ja mu muwie: panie biznesmen. Tyle co pan ma, to ja na miesiąc robie takie bilingi. To on wtedy zabrał tą cure i muwi: Idziemy Lukrecja, tu są za wysokie progi. A że przyleciał do mnie prywatnym chelikopterem, to mi jeszcze na starcie uszkodził dachuwke i komin. No i tak to jest widzicie z tymi fanami. Tylko wieczne problemy z dachuwkom mam i nie tylko.

Gość jest juz ciemno wszystko jedno
Dlaczego wampiry wola krew Żydów? Bo jest gazowana :classic_cool:

Gość adolf hitler z tej strony
Dlaczego Hitler się zabił?? Przysłali mu rachunek za gaz :D

Gość żenujące poczucie humoru
:P

Gość oupoiuy
Jaka to jest teściowa na 102? 100 metrów od domu i 2 pod ziemią :)