Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

172cm wzrostu za duzo czy za malo jak na dziewczyne?

Polecane posty

Gość innaaa

Gość mieścisz się w normie
znaczy jesteś przeciętna aż do wyrzygania z tym wzrostem statystycznie :classic_cool:

Gość innaaa
czuje sie jak zyrafa

Gość loko choco
ja mam 173, 5 cm. czuję się jak żyrafa tylko dlatego, że polskie dziewczęta i chłopcy bywają zbyt niscy. na przykład 163 to norma?? mama nie karmiła...

172 cm to raczej malutko :) Moja była dziewczyna miała 179,5 i to było idealnie :)

Gość loko choco
deteh, ile masz wzrostu?? :)

Gość faceci wola niskie
przewaznie ci wysocy taka prawda:(

Gość loko choco
no właśnie zauważyłam to, a nam zostają pokurcze ;)

Gość loko choco
ojej to tak idealnie dla mnie! rozmarzyłam się... mnie się trafiają zawsze tak do 1.80 i chudzi a chciałabym dużego, silnego faceta :)

Gość alan
mało.. najładniej wygląda się koło 179-185cm, wiem bo pracuję przy produkcji mody i takie dziewczyny mają najlepsze warunki. 172cm to za mało, co tu owijać.. i chyba nie mówisz poważnie, że czujesz się wysoka??

Gość loko choco
deteh, poważnie ^^ alan, w świecie mody to ok, im dziewczyna wyższa tym lepsza, ale na codzień głupio jest tak wystawać ponad wszystkie o głowę... najbardziej mnie boli widok wysokiego faceta idealnego dla mnie, który jest z laską o połowę mniejszą ode mnie... buuuu ;)

Gość innaaa
czuje sie jak zyrafa taka prawda bo moje kolezanki sa nizsze:(

Gość tez mam 172cm
najbardziej mnie boli widok wysokiego faceta idealnego dla mnie, który jest z laską o połowę mniejszą ode mnie... buuuu hehe mnie to bawi afcet moj 196 ma tera dziewczyne dla ktorej mnie olal ona ma max 155cm :) nizsza od mojego 11 letniego brata jak szli razem to on caly zcerwony ona ledwo za biodra mu siega ale mialam ubaw patzrac na nich ehheeh jeszcze sie wstydzil:P ihihihi ...myslalam ze to super laska jakas ladna itd a tu takie cos wyskoczylo:Pod razu lepiej sie poczulam

Gość karolinka z ciechocinka
Ja myslę, że to przeciętnie. Tak patrzac statystycznie. 180 jest idealnie

Gość tez mam 172cm
teraz mam faceta ma jakies 290cm i jest dobrze sbudowany nie to co tamten chude to jak patyk:P

Gość tez mam 172cm
o kurcze napisalam 290 :P mialo byc oczywiscie 190:)

Gość bla blaaaaa
ja też mam 1,72 i wcale nie uważam się za wysoką, dlatego szpilkami nie gardzę;)))))

Gość nigd przenigdy
tez mam 172-jestes durna jak but dlatego jestes sama:D na pewno sie jej nie wstydzil skoro z nia jest, to ty jestes ta gorsza pamietaj, bo glupia:D

Gość ja mam 172cm
nigd przenigdy oho czyzby jakas niziutka zaatakowala:P hehe nie jestem sama jak doczytaals do konca nie , masz racje nie wstydzil sie jak z nia szedl czerwony jak burak :D..ale Ty wiesz lepiej nie w koncu to ty widzialas ta syt nie ja:P

Gość Samanta na rzekomym odwyku
czytajaca.. ja mam 179 i tez szpilki :D nie ma norm to nie wzorzec z Sevres :P tacy chinczycy 50 lat temu mieli sredni wzrost 150cm ale im lepiej zyja i lepiej sie odzywiaja tym sa wyzszi i dluzej zyja (statystycznie) i to dotyczy calego swiata jestesmy wyzsi od naszych rodzicow (statys.) a nasze dzieci tez pewnie beda od nas wyzsze

Gość nigd przenigdy
mam 176 wzrost jest niewazny, wazny jest czlowiek a zrobil sie czerwony poniewaz cie widzial i byl pewny(zna cie w koncu0 ze bez pogardliwego spojrzenia na nia z twojej strony sie nie obedzie dlatego ze masz 10 cm wiecej od kogos nie znaczy ze jestes lepszym czlowiekiem pamietaj laluniu zadufana

Gość annaisss
ee,a ja mam 177 cm, i jakos żyje,w sumie sięjuż przyzwyczaiłam do takiego wzrostu.chociaż faktycznie,czasami człowiek głupio się czuje jak załozy większe obcasy a tu wszyscy nizsi.no i to chyba prawda,że ci wysocy wolą niskie.za mna chodzą tylko ci niscy,nie wiem czemu:/buu;)

zrobil sie czerwony poniewaz cie widzial i byl pewny(zna cie w koncu0 ze bez pogardliwego spojrzenia na nia z twojej strony sie nie obedzie :O:O:O przeciez ona nie napisala o niej nic zlego:P