Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

172cm wzrostu za duzo czy za malo jak na dziewczyne?

Polecane posty

Gość nigd przenigdy
annaiss-mam to samo

Gość sdfsfhb
co za glupie pytanie

Gość nigd przenigdy
wredna-zna ja i wie jaka jest wstretna do innych zwlszcza nizszych od siebie wiec sie zrobil czerwony, na pewno nie ucieszyl sie na jej widok

tez mam 172cm Gdybym była facetem wolałabym mieć niższą dziewczynę o duzo cm, niż taką tępą jak Ty co wywnioskowałam z tych kilku wypowiedzi :P. Wzrost to akurat najmniej ważna sprawa w związku, dziecinko. A faceci lubią takie małe kruszyny :P.

Gość tez mam 172cm
o kurwa! juz sie zaczyna mam zdanie na jej temat i tyle i w dupie mam co sobie o tym myslicie ....zreszta co mnie to obchodzi:P

Gość nigd przenigdy
wredna cytat pieknej i wysokiej kolezanki na temat nowej jej exa 'myslalam ze to super laska jakas ladna itd a tu takie cos wyskoczylo' rzeczywiscie milusi komentarz nieznosze tkich dziw jak ona(znam taka z jej pogladami niestety w realu)

kurwa!!!!!!!!!! faceci lubia kruszyny ehhee kto ci takich bredni naopowiadal? chyba sama masz nie wiecej niz 155i sobie to tak tlumaczysz a wlasnie ze nie faceci wola wysokie zgrabne laski z dligimi nogami:P:P:P zna ja i sie zaczerwienil bo jej sie nie spodobala jego nowa dupa?:O dziwne pierwszy raz slysze o takiej reakcji:P

Gość nigd przenigdy
wredna lubia lubia, wiekoszosc wybierze cichopek a nie jedrzejczak, wielkie kobity to kobyly zazwyczaj

Gość aguna
ja mam 165 i nie chcialabym wyjsc za 170. jestem zadowolona ze swojego wzrostu. w sumie ni jestes super wysoka ale malo dziwczyn ma nawet te 172.

Gość annaisss
ojj tam czepacie sie dziewczyny,to normalne ze jest zła na exa czy na jego dziewczyne, w koncu napisała ze ją dla niej olał,wiec to normalne, że wytyka w tamtej jakies wady,wytykałaby niezależnie od tego czy tamta byłaby mała,wysoka czy jeszcze tam jakas.a komu nie zdarzyło sie chociaz pomyslec ze dziewczyna naszego ex do piet nam nie dorasta,albo ze nie jest wcale ładna albo cos tam jeszcze.dajcie spokój dziewczynie

przestancie sie klocic jaki wzrost lubia faceci bo to jak walka z wiatrakami lubia niskie bo kruszyny kurwa jakie to zalosne lubia wysokie z dlugimi nogami tak samo kazdy sobie jakos tlumaczy ..ale to chyba nie od wzrostu zalezy jak sie komus laska podoba to chyba z nia nie zrywa bo ma 172 a nie 160!!!!!!!!

Gość Samanta na rzekomym odwyku
no i znowu sie zaczyna :O a bo faceci lubia male bo bla bla bla... :P a skad wiesz co lubia faceci ? jestes facetem czy co ? :D

Gość annaisss
dzieki,z moimi 177 jestem kobyłą...

Gość annaisss
no własnie,to by bylo strasznie smutne jakby tylko ten wzrost sie liczyl,no ale naszczescie tak nie jest. chociaz prawda jest taka,że nizszy facet raczej nie zainteresuje się wyzszą dziewczyną i vice versa

Gość bla blaaaaa
Jedni lubią niskie , inni wysokie, czy Wy na prawdę nie macie się o co kłucić!!! Ja na ogól mam ciut niżeszego faceta jakieś 1,70, mógłby znaleśc sobie niższą ale wybrał mnie, i nie wiem czy wzrost miał tu jakies wielki znaczenie

tez mam 172cm Jak masz w dupie co o tym myślimy to po chuj się udzielasz i zawracasz innym głowę, swoim durnym pytaniem? :P. 172cm wzrostu to za dużo dla faceta, ktory ma 155cm, a za mało gdy ma 190. Wynocha :P.

Gość tez mam 172cm
jakim kurwa znowu pytaniem???????????????????????

Samanta na rzekomym odwyku Nawet gdybym była facetem to nie mogę wiedzieć co lubią wszyscy faceci, to tak na marginesie.

tez mam 172cm Czekaj, będę pisać Twoim językiem, łatwiej mnie zrozumiesz. Kurwa takim pytaniem, jakie postawiłaś w temacie kurwa mać, ślepa?!. Już wiesz? Pozdrawiam :P.

Gość rozumiec cie ........
Emo? Mi się nie podoba. A do wzrostu coś masz? ----> mam na nia wyjebane! ale wkurwia mnie sama mysl ze taki paszzcur wszedl mi w droge zaczynam myslec ze ani uroda ani wzrost tylko szybkie danie dupy sie licz:(

Gość annaisss
jeju,jakby faceci woleli tylko niższe to żadna z wysokich dziewczyn nie mialaby faceta,a chyba tak nie jest wiec to tu duzo gadac,każdy lubi co innego.tak samo mozna upierac się ze na niskiego nigdy sie nie spojrzy a zycie spłata nam niezłego figla i sie w takim zakochamy.bzdurny topic

Gość tez mam 172cm
**wa takim pytaniem, jakie postawiłaś w temacie k**wa mać, ślepa?!.------> slepa ty jestes nie widzisz dziecko ze to nie moj temat za wysoko do monitora masz:P

Gość nigd przenigdy
annaiss-ja mam 176 i podobnie jak Ty jestem wysoka dziewczyna, ale chyba zgodzisz sie ze wiekszosc kobiet tak wysokich jak my kiedy troszke przybierze to juz nieomal wielkoludy:D szczegolnie widac to przy zestawieniu z mala osoba a wiem ze niektorzy wola nizsze niz wyzsze poniewaz nawet moj facet( wiem wiem) powiedzial mi ze ZWYKLE mniejsze kobitki sa slodsze i bardziej kobiece niz wieksze, niezle hehe

Gość annaisss
no cóz,musze sie z Tobą zgodzic. chyba faktycznie te nizsze uwaza się za bardziej kobiece i kruche itd ale przeciez na wzrost nic nie poradzimy.wysokie tez mogą sie podobac.ja tam licze ze spotkam takiego faceta ktory nie bedzie jakos przejmowal sie moim wzrostem:)

Gość nigd przenigdy
Na pewno spotkasz annaiss my wyzsze natomiast trudno sie nie zgodzic jestesmy bardziej reprezentacyjne, zawsze nas widac

Gość annaisss
a dziekuje;)mam nadzieje ze spotkam:) no jestesmy,zwracamy uwage. ale nie warto licytowac kto jest lepszy,nizsze,wyzsze itd itd.człowiek to nie tylko wzrost

Gość Samanta na rzekomym odwyku
>> 13:06 [zgłoś do usunięcia] Monis088] to byla uwaga ogolna do tego ze prawie kazdy top o wzroscie zamienia sie w wojne ;)