Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

172cm wzrostu za duzo czy za malo jak na dziewczyne?

Polecane posty

Gość annaisss
no i niestety alwaro ma racje (czy ja to naprawde napisałam?;)) wiec dziewczyno, nie mysl o tym co zle zrobilas albo co jest z toba nie tak, albo w czym tamta jest lepsza od ciebie.moze w niczym.ale to i tak nic nie znaczy, po prostu on nie byl dla ciebie i spotkasz jeszcze kogos:)

Gość alwaro ke pasa
kurcze a najgorsze to przestac byc wesola. weseli zawsze maja fajniej :) jak nie jestem wesoly to jestem smutny - a wiec trzeba celowac w to pierwsze uczucie. jesli nie przychodzi samo z siebie - jedz czekolade, uprawiaj sport (zmecz sie fizycznie) i ogladaj komedie :D

Gość kiedys wesolaaaaaa
akurat ten koles poczul trzepot skrzydel kormorana ...:D:D:D rozbawilo mnie to:) szkoda tylko ze takich syt w moim zyciu bylo sporo chyba wiekszosc:(

Gość annaisss
ee nie łam się!!! wszyscy mamy jakies problemy, ale naprawde nie warto sie tym dreczyc.jego strata i tyle

Gość alwaro ke pasa
wlasnie tak dziewczeta - wiekszosc z nas znajduje w koncu te osobe, dla ktorej jest najwspanialsza na swiecie :) (pominmy czas trwania takiego stanu rzeczy hehe). dla innych moze byc nikim :P chyba ze ambicja czlowieka jest imponowac wszystkim wszystkim :) taki czlowiek ma problem :/ podobne Ci, ktorzy z tego czy innego powodu nie znajduja wspomnianej osoby nigdy - wspolczuje takim ludziom ale nic na to nie poradzimy ludzka egzystencja jest bez sensu i nikt mi nie wmowi ze tak nie jest :D

Gość alwaro ke pasa
kiedys wesola ciesz sie z tego, jak gleboka staje sie Twoja dusza z kazdym takim przezyciem ;) jakie bogactwo uczuc jestes w stanie odczuwac - nei tylko smiech, ale tez wszystkie odcienie smutku :) czy to nie piekne? znajduja sie caly czas na gorze nie wiesz tak naprawde jak jestes wysoko. musisz zejsc na dol i dopiero tak naprawde docenisz to, jak jest na szczycie ;)

Gość alwaro ke pasa
wybaczcie kiepski styl wypowiedzi ale siedze w pracy i mamy goracy okres kryzysu, a wiec udzialem sie jedna reka na cafe, druga pracuje na polski sukces gospodarczy :)

Gość annaisss
noo alwaro jestem pod wrazeniem;) ale co racja to racja

Gość kiedys wesolaaaaaa
czy to nie piekne? nie:( nietety nie nigdy nie mialam kompleksow a teraz? jestem wrakiem czlowieka zadreczam sie przez niego nigdy tak nie reagowalam choc syt podobnych troche bylo dlatego mnie to dziwi

Gość alwaro ke pasa
kiedys wesola potrzebujesz czasu i otrzasniesz sie z tego. badz dzielna masz jedno zycie i kiepsko byloby je zmarnowac na biadolenie. ktos Cie w koncu wyleczy z tych kompleksow, ale lepiej bedzie jesli wezmiesz sie za nie Ty sama i juz teraz. w tej chwili mowisz "nie, niestety nie", ale gdy karta sie odwroci wspomnisz me prorocze slowa i przyznasz racje, gdyz dopiero wtedy w pelni docenisz to, co Cie spotkalo :) a jestem pewien, ze tak bedzie - a bedzie, gdy i Ty bedziesz tego pewna i zmienisz swoje nastawienie! zacznij nad soba pracowac juz teraz :) zadbaj o siebie, poczuj sie jak ekstra laska, zapewnij sobie jakas rozrywke i atrakcje

Gość annaisss
alwaro wybaczamy wybaczamy;) bo mądrze piszesz:) wesoła,rozumiem ze mozesz nabawic sie kompleków,przyznam ci ze ja tez mialam taką sytuacje kilka lat temu,i powiem ci ze nie warto bylo rozpaczac, anawet nie dawno spotkalam chlopaka przez ktorego mialam kiedys kiedys depresje i nabawilam sie kompleksów i powiem ci szczerze zupelnie nie wiem co ja głupia w nim widzialam:D nie poddawaj sie, i naprawde tak po prostu widac mialo byc,to nie oznacza ze to twoja wina ,czy tez tego jaka jestes czy jaka nie jestes, to po prostu nie TEN

Gość alwaro ke pasa
albowiem ludzie dziela sie na jezdzcow i pasazerow! pasazer czeka na to, gdzie zawiezie go bryczka przeznaczenia zas jezdziec jest gotow dosiasc rumaka i pognac tam, ggdzie ON chce. a wiec nie czekaj, az Twoja brycza roztrzaska sie na niewybojach Twego zycia, tylko wskakuj na oklep i mknij ku szczesciu ;) lap byka za rogi a dziewczyne miedzy nogi! ;)

Gość kiedys wesolaaaaaa
dziwi mnie to ze ja chciaalm on tez niby tak mowila a sie tak potoczylo:( ja akurat nie widze w tym co sie stalo zcegos za co bede dziekowac..nie widze pozytywnej strony tego bo niby co nia jest??? dzieki wam za zrozumienie:) ale gdybym napisala tutaj ile to trwa to ...chyba nikt by nie uwierzyl ze tak dlugo mozna sie zadreczac

Gość annaisss
haha,no teraz to zaszalałeś z tym postem:D

Gość alwaro ke pasa
napisz ile to trwalo, przeanalizujemy Twoj szczegolny przypadek :)

Gość annaisss
hehe,ja sie dreczylam ze 2 lata:p wiec chyba rozumiem. tylko ci teraz mówiec bo juz to przeszłam ze nie bylo warto sie męczyć i przejmowac.ale chyba kazdy musi sam to przejsc i na swój sposób do tego dojsc.grunt ze tak sie napewno stanie,uwierz

Gość alwaro ke pasa
annaiss otoz to, kazdy musi sobie z tym poradzic sam. pouczac jest prosto BARDZo prosto, odpowiedzi sa gotowe w okamgnieniu a ja tes przyznaje ze swoje przezylem w zwiazku z moim zyciem uczuciowym i chyba nawet teraz nie wszystko jeszcze gra. ale nadzieja umiera ostatnia, nawet jesli lezy gdzies w kacie polprzytomna to tak szybko nie prysnie :) trzeba ja tylko ocucic i zadbac o nia. ZADBAJ O SWOJA NADZIEJE :) taki bedzie tytul mojej ksiazki oczekujcie jej na przyszla jesien hehehe

Gość kiedys wesolaaaaaa
ok trwalo to rok nadal zreszta trwa a najgorsze jest to ze z nerwow nier moge jesc...na jego widok z nia mialam takie nerwy ze rzygac mi sie chcialo:( ciagle to rozpamietuje zadreczam sie ba nawet obwiniam:( ( wiem ze to glupie)

Gość alwaro ke pasa
ehh gdyby moje wypowiedzi mogl przeczytac paolo coelho, mysle ze bylby dumny hahahaha

Gość alwaro ke pasa
wiesz, ze robisz glupio - to juz krok do przodu. teraz tylko poszukaj nadzieji :) moze znajdziesz ja w salonie kosmetycznym, u fryzjerki, a moze na silowni, a moze w supermarkecie przy plesniowych serach. zobaczysz ja przy camembercie i widok ten odmieni Twe zycie

Gość kiedys wesolaaaaaa
nie pomagaja mi ani zakupy ani kosmetyczka ani fryzjer:( chyba mi odbilo bo on zapewne ma mnie gleboko w dupie i nawet nie pamieta pewnie a szkoda bo zyczylabym sobie i jemu aby jaks cizia potraktowala go tak jak on mnie

Gość annaisss
haha alwaro, przystopuj bo jeszcze w samozachwyt popadniesz;) najpierw wzrost teraz to;P no i jak taki facet moze byc sam;) wesoła, widzisz, że ludziom przytrafiaja sie podobne rzeczy,ale trzeba zyc dalej i jakos sobie wszystko poukladac.zamiast myslec o nim jak o jakims bóstwie,zastanów sie co ci sie w nim nie podobalo,i czy on wlasciwie naprawde byl dla ciebie. na początek proponuje fakt, że to jakiś niestały koleś...to powazny minus. tak naprawde czesto sie okazuje, że po prostu trzymamy sie kurczowo naszego wyobrazenia o danej osobie,czy wspomnien zamiast ruszyc do przodu.wesoła ,wez sie w garsc

Gość alwaro ke pasa
wesolutka jestem pewien ze Twoje zyczenie juz sie kiedys spelnilo i on zostal juz tak potraktowany :) poza tym nie sprobowalas wszystkiego z mojej listy. zakupy, kosmetyczka i fryzjer to malo zroznicowane proby. kup sobie ksiazke fryderyka nietzchego "tako rzecze zaratustra" i czerp sile z jego natchnionej opowiesci :) walcz ze swoja slaboscia, przestan sie jej czepiac. naprawde Twoj smutek nie jest Ci do niczego potrzebny, nie celebruj go tak. smutne piosenki Cie doluja i nie lubisz tego uczucia, ale mimo wszystko sluchasz... zmien to, masz wplyw na siebie i swoje zycie. kaman

Gość kiedys wesolaaaaaa
niestaly hmm jakos z nia jest staly:( powinnam isc do lekarza:(

Gość kiedys wesolaaaaaa
a o czym jest ta ksiazka?

Gość annaisss
no to tylko potwierdza fakt, że nie był dla ciebie, ani ty dla niego.tak sie zdarza i tyle.naprawde musisz sie wziac w garsc. ja juz uciekam,trzymajcie sie ps.alvaro,powinnismy pomyslec nad karierą terapeuty;)

Gość pocieszycielkaaaaaaaaa
wez sie ubierz seksi wez ze soba kolezanke idz do pubu gdzie wchodza tylko panie bo jest meski stri[tiz jak 5 przystojnakow zakreci ci tylkiem w stringach gwarantuje ze zapomnisz o tym leszczu:P aha nie zapomnij sobie wypic zabawa murowana:D kaman baby heheh kopnij tego dupka w myslach tak porzadnie ze wyleci z twojej glowy raz na zawsze:) pewnie byl kiepski we wszystkim:)

Gość alwaro ke pasa
ksiazka jest o medrcu zaratustrze ktory wychodzi do ludzi aby ich nauczac i oswiecic. slawi sile czlowieka jako istoty zdolnej do dazenia ku nadczlowieczenstwu. zawiera przezabawne obrazki przyjazni zaratustry z wezem i orlem :) nietzche nabija sie z wielu rzeczy. to naprawde orzezwiajaca lektura - ma silne dzialanie przeczyszczajace ;) aha, troszke moze CI pomoc taki chytry podstep. zrob sie na bostwo i idz naa jakas imprezke z kolezankami i tam splawiaj leszczy :) na dluzsza mete to kiepskie rozwiazanie, ale jako srodek dorazny moze byc bekowe - w moim przypadku podzialalo, ale w razie przedawkowania moze byc kac i wstret do wlasnego cynizmu, wiec uwazaj na te sztuczke :)

Gość annaisss
hehe,bar z meskim striptizem,nie wiem czy to taki genialny pomysl.zalezy co kogo bawi:p dla mnie to oni są malo seksowni wiec raczej jakbym miala zaprzątnięte mysli kims innym to raczej by mi nie pomoglo:p