Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulalalalala 20

Mój chłopak miał swój pierwszy raz w wieku 12 lat... z 10-latką...

Polecane posty

Gość Ulalalalala 20

Niby przeszłość nie ma znaczenia ale zrobiło mi się jakoś nieswojo... Przede mną miał 5 dziewczyn - i były to długotrwałe partnerki seksualne. A ma dopiero 20 lat... On jest moim pierwszym. Nie wiem teraz co o nim myśleć. Może będzie mnie zdradzał skoro taki z niego ,,koneser"

Gość Ulalalalala 20
taaa napewno :P

znałam kolesia, który ponoć stracił "prawictwo" w wieku 13 lat na koloniach... ale co on za ogonek mógł mieć... a z 10-latką - nie wierzę.... a to dla brata :) Termin ferii Województwa 19 stycznia – 1 lutego 2009 r. Dolnośląskie Mazowieckie Opolskie Zachodniopomorskie 26 stycznia – 8 lutego 2009 r. Podlaskie Łódzkie Śląskie 2 – 15 lutego 2009 r. Lubelskie Podkarpackie Pomorskie Warmińsko-Mazurskie 16 lutego – 1 marca 2009 r. Kujawsko-Pomorskie Lubuskie Małopolskie Świętokrzyskie Wielkopolskie

czyli ten post musiał załozyc jakis dzieciak z łodzkiego lub slaskiego :P czarny nick dzieki za info ;) NIE wierze w ani jedno słowo w temacie :D

Gość Ulalalalala 20
Bracie no to uwierz. Sama przedwczoraj zrobiłam taaakie oczy jak to usłyszałam.... :O:O:O Myślałam, że to niemożliwe. On twierdzi że nie był to normalny seks tylko włożenie i wyjęcie...

Gość Ulalalalala 20
On uważa że to nie był stosunek tylko dziecięce wygłupy. Ja w tym wieku to tylko lalkami się bawiłam i nawet nie wiedziałam dokładnie o co chodzi z z tymi pszczółkami i kwiatkami :O:O:O. I co ja mam teraz niby zrobić? Zerwać po roku chodzenia i w sytuacji gdy facet wspomina o zaręczynach? :O

Gość Ulalalalala 20
Wyobraźnia? Wątpię czy chciałby mnie zbajerować czymś takim :O

Gość Ulalalalala 20
I dotego sam przyznał że w tym wieku nie było za bardzo czym ,,wojować" więc tej dziewczynki nie rozdziewiczył ... :O

ulala - ale po co on ci to powiedział? ja rozumiem tak sobie gadać w jakim wieku kto zaczynał, ale mógł chociaż skłamać, że ze starszą... niby sam miał 12 (!) lat, ale z 10-latką?!? przecież to zakrawa na pedofilię... przecież 10-letnie dziecko w ciuchach wygląda tak, że nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka.... aż strach mieć dzieci...

Gość Natalciaaaa
Mnie też to przeraziło :O A powiedział mi bo tak jakoś rozmowa się rozkręciła i zaczęliśmy gadać o rzeczach do których byśmy się nigdy nie przyznali...