Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham ten kraj

kocham ten kraj

Polecane posty

Gość kocham ten kraj

bo dzieki temu,ze polacy wyemigrowali ja mam wiecej lepszej pracy,bo tu wszystko mozna zalawitc p,,, lapowkami,bo jest olbrzymia granica miedzy ubustwem a mna,bo studia mozna przeleciec i miec papierek,bo ten tam na demna maly jest klawy,a wlasciwie obaj sa,bo rzadzi nami kaczor donald,bo male cizie w szopie kiedy ide na zakupy potrafia mi w dupe wejsc zebym tylko u nich ciuch kupila,kocham ten kraj gdzie podatki zzeraja polowe mojej pencji, gdzie opieka lekarska jest zajebista i wiem za co place skladki, kocham kraj gdzie tanim winem upuje sie glosy wyborcow,gdzie wszystcy wszystkim wszystkiego zazdroszcza,gdzie cena kredytu na mieszkanie jest rowna wartosci willliiiiiii200m,kocham kraj a tak naprawde-jedyna rzecza, ktora mnie tu trzyma to to,ze polska jest moja ojczyzna,to ze kocham krajooobraz mojej polski...a reszta to czyta fikcja

Gość vbsdbsdb
ja też kocham ten kraj i to mnie tu trzyma a jak se pomyśle o tym co tu się dzieje to chce mi się żygać, ale to muj kraj i tu chcę uczyć się, pracować, pobierać niską emeryturę i umrzeć ale to nie wina kraju jaki jest tylko ludzi, jak mawiał Marszałek '"naród wspaniały tylko ludzie chuje"

Gość piszemy NIEDŁUGO
najpierw się po polsku nauczcie :-( i nie ten kraj tylko nasz kraj lub mój kraj

Gość vbsdbsdb
a to ten kraj nie jest ten? czy to że on jest mój/nasz wyklucza że jest ten? może o nie jest ten tylko tamten na połódniu od tego?

Gość kocham ten kraj
ojojojoo..kocham teeeeeeeeeeeen kraj bo mieszkaja w nim tacy zajebisci edukatorzy jak ty palancie,polonisci z kafe -ktorzy sa w stanie stanac muuurem za poprawna polszczyzna