Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistka sdfghnjmk

praca domowa pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość licealistka sdfghnjmk

Bo na wos była praca domowa i było tam 20 państw i trzeba było wskazać te niedemokratyczne i dostałam 4 za tę pracę domową a nie 5 mimo że miałam wszystko dobrze chyba... ... czy Szwaicarja jest państwem demokratycznym? Przecież nie należy do Uni Europejskiej, więc chyba nie jest demokratyczna. A głupia baba od wosu sie uparła że jest demokratyczna i mi ocenę obniżyła. Jak to wkońcu z tą Szwajcaria?

Gość demokratka
A jaka? Panuje tam socjalizm czy monarchia? Ty weź się lepiej nie mów głośno swojej teorii że jak jakiś kraj nie należy do UE to nie jest demokratycznym państwem, bo pała jak stąd do Szwajcarii Cię czeka.

Gość a co ma wspolnego
przynaleznosc do UE z ustrojem politycznym panujacym w danym kraju? :D

Gość a co ma wspolnego
a w Szwajcarii panuje jak najbardziej DEMOKRACJA :P A za glupie myslenie to powinnas 2 dostac, nie 4 :P

Szwajcaria jest państwem demokratycznym w 100% i jednym z najbardziej neutralnym krajem świata :P

Gość svdsdsdv
Demokratka pałe to możesz mi zrobić bo jesteś głupia jak załozycielka tematu. Co ma monarchia czy socjalizm do demokracji? Czy monarchia nie może być demokratyczna?

Gość demokratka
Svdsdsdv - moja miła czytaj ze zrozumieniem, a nie obrażaj od razu, ok? Czy pisząc monarchia czy socjalizm potwierdziłam że to są ustroje tam panujące? Na ironii się nie znasz?

Gość a co ma wspolnego
monarchia moze byc demokratyczna - chocby Norwegia moe byc takim przykladem ;) Ale tu mowa o Szwajcarii ;)

Gość demokratka
Boziu weźcie i czytajcie dokładnie, proszę... Powtarzam - czy ja tam powiedzialam że taki ustrój panuje w Szwajcarii?