Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Architektkaa

Praca dla ARCHITEKTÓW- Warszawa ?

Polecane posty

Gość Architektkaa

W najbliżyszym czasie planuje przeprowadzić się do Warszawy i podjąć pracę w biurze architektonicznym. Nie wiem jaka jest obecnie sytuacja w stolicy w obliczu kryzysu gospodarczego. Czy ktoś z was orientuje się może czy potrzeba ''nowych rąk do pracy''??

Gość nie potrzeba
wypierdalaj

A może zaglądnij na jakiś portal z ogłoszeniami o prace i poszukaj czy jest praca dla ciebie :)

Gość Architektkaa
No wiem, tylko wcześniej chciałabym się zorientować jak wygląda ogólnie sytuacja. Czy są masowe zwolnienia, czy jednak stolica sobie jakos radzi.. W telewizji słyszę rozbieżne informacje i nie wiem którym ufać .. :)

Gość karolinka z ciechocinka
nie słuchaj, co mówia w wiadomosciach, bo tam przeciez nigdy nie mówia prawdy Podzwoń albo napisz do biur architektonicznych, czy kogos potrzebują

Gość Architektkaa
moj tata by raczej powiedział : znajdziesz: super nie znajdziesz : tez super :) :)

Gość Architektkaa
No tak tez planowalam zrobić, ale najpierw chcialam sie dowiedziec od mieszkanców stolicy jak oni CZUJĄ, WIEDZĄ jaka jest sytuacja, bo moze na próżno szukac... Obecnie jestem w Londynie, gdzie się dzieje naprawde źle! Masowe zwolenienia, szczególnie obcokrajowców, wieć myslalm pojechac do NASZEJ stolicy , jednak nie mam tam ani w pobliżu nikogo kto by mógł mi takich inf. udzielić. No ale dziękuję za każde opienie..