Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno

mam go dosc

Polecane posty

Gość tak mi smutno

nie wiem co robić :(moj maz w sobote poraz kolejny mnie upokorzył i wogóle pow że wróci o połnocy a wrócił o 6 rano z dyskoteki. ja siedziałam z dzieckiem w domu i nie spałam całą noc czekając az wróci ;( nawet tel nie wziął ja się martwiłam.a jak wrócił to powiedział ze powinnam się cieszyc ze wrócił wogóle :( ja wiem odkąd dzidzia jest to prawie zero zycia towarzyskiego, ale ja tym bardziej a on mi kłamał prosto w twarz ze do kolegi idzie a wiedział ze na dyskoteke jedzie :( i to się zdarzyło juz poraz czwarty.do 3 razy sztuka mam DOSC! KOCHAM GO ALE ON MNIE CHYBA WOGÓLE NIE SZANUJE upokorzyl mnie poraz kolejny bawil się a ja płakałam całą noc . co robić? mam ochote go zostawić smutno mi

Gość ejbisi
Wiesz, jakoś nie wierzę że przed ślubem taki nie był i nagle się zmienił o 180 stopni.

Gość tak mi smutno
nie był, wiesz co imprezowalismy razem wszystko się zaczeło odkad byłam w ciąży i mała urodziła się

Gość tak mi smutno
a jak byłam w ciąży to nie chciałam sexu, więc teraz on nie chce ....... co ja mam zrobić........ please

Gość tak mi smutno
tak, rozrywkowy :( ja zresztą tez lubie się pobawic no ale przecierz nie będe co chwila dziecka komus podrzucac bo mam ochote poimprezowac, jestem matką kocham córeczke jest dla mnie wazniejsza od imprez. a on wiedząc ze tylko mi cisnienie tym robi, gdzies wychodzi nie wiadomo co robi :(

Gość tak mi smutno
głupi podszyw

Gość tak mi smutno
może ktos tez ma taką beznadziejną sytuacje?

Gość tak mi smutno
przymykac oko na to imprezowanie czy jak?

Gość ejbisi
Przykro mi, ale nie wróże dobrze twojemu małżenstwu. Słusznie masz go dość, normalny, kochajacy mąż i ojciec sie tak nie zachowuje. To jakis dzieciak ktory nie dorósł do roli doroslego. Jestes pewnie młoda, wiec lepiej przetnij to szybko i zacznij nowe zycie.

Gość do autorki........
ile lat ma twoj mąz...bo zachowuje sie jak 15 letni gówniarz?

Wybacz, ale zwykły gnojek z niego. Zamiast siedzieć z rodzinką, dzieckiem, to on bawi sie na dyskotekach :P. Jest zupełnie niedojrzały, do tego te jego odzywki "ciesz się, że w ogóle wróciłem". Czy naprawdę chcesz żeby tak nie odpowiedzialny facet wychowywał te dziecko? Nie zauważyłaś wcześniej, że on jest taki?

Gość tak mi smutno
jestem młoda ale oprócz niego nie mam nic :( własciwie gdyby nie mała to juz dawno bym odeszła... ale poza tym jest wporządku zarabia, pracuje całymi dniami tak się tłumaczy ze musi odreagowac, ale ja całymi dniami siedze sama i czekam na niego a on ma wolny dzien i co :(

Gość tak mi smutno
ma 26 lat. jak zaszłam w ciąże to oboje przestalismy z oczywistych względów chodzic po imprezach, tylko chyba potem jemu zaczeło tego brakowac.kurcze mi tez no ale chyba jestesmy razem wiec i na dobre i na złe

Gość tak mi smutno
jejku no nie zauważyłam zresztą ma on tez wiele zalet to nie jest jakis patologiczny ojciec i mąż, poprostu mam zal ze akurat jesli chodzi o te imprezy to juz 4 raz się zdarzyło wie ze za kazdym razem bardzo mnie krzywdził, a jednak to chyba nie przypadek skoro w ciągu roku to juz 4 raz tak się zachował

Gość do autorki........
wiesz cvo jakwytnie ci jeszcze raz takinumer to wystaw mu walizki za drzwi i niech spada,,,dziewczyno nie daj sie...

Gość tak mi smutno
przed wyjsciem powiedział miz e idzie do kolegi, powiedziałam mu ze jak jedzie na dyskoteke to wyprowadzam się, i co :( pojechał. a walizki nie za bardzo moge wystawic wynajmujemy mieszkanie i to on na nie zarabia

Gość tak mi smutno
beznadzieja

Gość tak mi smutno
ale jak go zostawie przez to ze na impreze pojechał to pewnie wszyscy będą się pukac w czoło

Gość do autorki........
no to mam wrazenie ze on takie numery bedzie ci wycinal cale zycie....a ty zostaniesz z dzieckiem...i zastanow sie czy ten brak seksu to nie przypadkiem dobry dowod na jego zdrady...pewnie bzyka jakis małolaty na dyskotekach...szkoda gadac...zal mi tylko ciebie i dziecka...trzymaj sie

powiedziałam mu ze jak jedzie na dyskoteke to wyprowadzam się w jakim celu skladasz deklaracje, ktorych z gory nie dotrzymasz? i to się zdarzyło juz poraz czwarty.do 3 razy sztuka mam DOSC jest taka zasada - pierwszy raz twoja wina, drugi raz moja wina, trzeci to juz glupota nie wiem, czy to rozumiesz

Gość tak mi smutno
ten tekst z seksem to od jakiegos podszywa...akurat z seksem u nas wszystko ok, chce go nadal hehe ale pocieszenie co

Gość tak mi smutno
wczoraj miałam się wyprowadzic ale były tesciowej urodziny, miałam nawet ze sobą rzeczy dla siebie i małej, ale tesc nas odwozil i jakoś tak głupio było mi powiedziec ze by mnie zawiózł do moich rodziców bo nie nocuje u nas, zaraz by były pytania i wogóle

jakoś tak głupio było mi powiedziec ze by mnie zawiózł do moich rodziców bo nie nocuje u nas, zaraz by były pytania i wogóle no coz, twoje zycie i twoje decyzje czy wazniejsze to co sama myslisz czy to co mysla inni

Gość tak mi smutno
własnie taka głupia jestem, wyprowadzka to juz ostatecznosc i moja osobista porazka :(

Gość tak mi smutno
heh głupia słaba istota ze mnie :(:(

Gość Mnie też nie jest wesoło
Ech, faceci to idioci :-( Jesteś tylko kolejną kobietą, która krzywdzi mężczyzna Współczuję :-(

Jesteś tylko kolejną kobietą, która krzywdzi mężczyzna sprostowanie jestes tylko kolejna kobieta, ktora godzi sie na to, ze mezczyzna ja krzywdzi pozdrawiam nadziejo