Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mu zrobić niespodziankę

Do jakiej piosenki zrobić striptiz dla ukochanego?

Polecane posty

Gość chcę mu zrobić niespodziankę

Na Walentynki chciałabym zatańczyć dla mojego chłopaka :) Macie propozycje na piosenki do których można zrobić striptiz?

Gość Misiek31
you can leave your hat on - tom jones

ew. "I'm a slave for you" Britney :P Jakkolwiek gardę tą "artystką", to ta piosenka się do tego nadaje.

Gość Misiek31
przez toma jonesa tez :P

Gość Misiek31
i apostrof sie daje tylko jak ostatnia litera jest niema :P

Gość ulaLALALAaaaaaaa
wykonawca nie znamy..tekst..pocałuj mnie w dupe i jak gównopoczuj sie...to dla zwolennikow analu:-P

Gość ulaLALALAaaaaaaa
karamba jest najlepsza:-P

ulaLALALAaaaaaaa Slucham tego utworu jak zobaczyłam mojego już wtedy ex z inną, a dzień wcześniej był ze mną, rok czasu. Ta piosenka była idealnym odzwierciedleniem jak można znienawidzić chłoptasia w jeden dzień :P. Chociaż piosenka jest o dziwce :P.

Gość ulaLALALAaaaaaaa
Monis wklej linka do karamby:-) a swoja droga to mezczyzni tez moga byc dziwkami:-P

Gość ulaLALALAaaaaaaa
a kto zarzuca?..wlasnie dziwki meskie:-P dziekowka za muze..fajna jestes:-)

ta sama co zawsze Dokładnie :P. Utwór mi się przydał, zawsze taka muza trochę pomaga :P. ulaLALALAaaaaaaa Nie ma za co :). Co racja, to racja. :P. i to i to się puszcza, i to i to może być dziwką :P.

Gość ulaLALALAaaaaaaa
. To nie była miłość jak w "Przemineło z Wiatrem" ! Ty miałaś duży biust, a ja miałem sałate. Impreza u chłopaków, potem wziolem cię na chate w tedy nie wiedziałem że pierdole zwykłą szmatę. O 8:00 na rynku knajpa impra no i poszło, nowa sytuacja wydawała się być prostą. Szkoła potem rynek a wieczorem czas dla Ciebie tak ładnie pierdoliłaś że jest Ci jak w niebie. Moim kuplom ciekła ślina na widok twojej dupy przyspieszał puls i sztywniały fiuty Rozumem nie grzeszyłas za to nadrabiałaś ciałem Jedno jest pewno nigdy Cię nie kochałem Na wierną sukę ostro Cię tresowałem jak prywatną prostytutkę tak Cię traktowałem. Miałem racje bo byłaś głupią dupą Głupią pierdoloną i niewyżytą suką !!! Ref. Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się bo ze wszystkich sił ja dzisiaj pierdole cię teraz odbijam sie i robie to co chce mam zajebistą kobiete reszta pierdoli mnie !!! super text na sipise:-P

Gość moze facet to bedzie lubial
pezet- niegrzeczna www.youtube.com/watch?v=0HFkWjrO6S4 tylko bit trzeba wyciagnac :)

taaa. to ona bogini seksu, wszystko jak trzeba, wszystko na miejscu :P.