Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejak

WÓZEK atlantic Baby Espiro ***

Polecane posty

Gość takasobiejak
chyba tylko mi sie podoba ten wózek ;(

Gość takasobiejak
ponawiam

o matko ja sie starsznie na niego tez napalilam i kobniecznie chce taki z tym,ze tez nie mam zielonego pojecia jak sie sprawuje :O

Gość gardenka
beznadziejny

Gość takasobiejak
gardenka dlaczego beznadziejny ?

fajny bo aliuminiowystelaz, wiec nie za ciezki, dzieki kolkom pewnie dobrze sie prowadzi, wizualnie ładny i gondola przestronna ja tam jestem zdecydowana na 90%

Gość gardenka
wozek ciezki, bardzo duzy nie miesci sie do wielu bagaznikow wersja spacerowa to okropienstwo o wiele za ciezki

Gość takasobiejak
Czy ktoś miał lub ma wózek Baby Design Atlantic Espiro i może powiedzieć coś na jego temat? Jakie ma zalety i ewentualne wady? Czy jest wytrzymały, czy dobrze sprawdza sie w jeździe po naszych paskudnych chodnikach?

Gość tezmojasprawa
ja nie polecam tego wozka. wydaje mi sie ze najlepsze wozki sa na paskach bo idzie nimi bujac jak chcesz, jak mocno i w ktora strone. Takze chcialam kupic espiro, jednak mialam mozliwosc przetestowac go u kolezanki, nie spodobal mi sie, na zdjeciach wyglada slicznie ale w rzeczywistosci jest kawalkiem metalowych strasznie poskladanych rurek! Oczywiscie nie kieruje togo do osob ktorym ten wozek sie podoba i go maja, jest to poprostu moja opinia na temat tego wozka.Odradzam kupna, ja mam wozek Abdor Ring Max, na zdjeciach jest straszny jednak w realu prezentuje bardzo slicznie, ma chromowane alusy:) plastikowe oczywiscie, przekladana raczke, bardzo fajnie sie nim buja, jedyny minus jest malo pojemny bagaznik... Mozna w nim przenosic tylko do 2kg. Chcialam kupic wozek ballerina lud bartatina, jednak maz zdecydowal inaczej:) pozdrawiam

Gość gardenka
w 100% popieram powyzsza wypowiedz, w takim sztywnym wozku jak baby espiro dziecko ma twrdo jak w trumnie:O (przepraszam za slowo ale tak mi sie kojarzy) ten wozek "tylko" ladnie wyglada

Gość inek
zgadzam się jest teraz wiele superancko wyglądających i drogich wózków a ja kupiłam tańszy na pasach, jak chodziłam z koleżankami które miały wózek w typie jakim pokazałaś to gdy dzieciaczki ich płakały i biegały z tymi wózkami zeby się uspokoiły, to u mnie wystarczyło pare ruchów ręką pobujac wózek jak kołyske i zero płaczu maleństwa :)

Gość inek
słyszałam ze te małekółka z przodu to porazka

Gość biedna2
czemu?

tylko ciekawe jak wygląda wersja spacerowa i jakie wybrać koła Metal Sport czy Plastic Sport ?

Gość brataninajestdebest
zakochalam sie w jedo bartatina classic. dla mnie wozek marzenie!!! z fotelikiem (deltim grillo ktory mozna montowac na stelazu) cena 1050zl wyjdzie, pan w sklepie okazal sie mega pomocny no i przede wsyzstkim widzialam ze wie o czym gada stelaz wozka na kolach piankowych wazy 7kg i gondola 4 wiec daje nam to razem jedynie 11kg czyli waga marzenie po obejrzeniu i przegadaniu z panem sprawy wahacze - paski wygraly jednak paski ale to dlatego ze bedziemy brali jednak na kolach piankowych i wtedy lepsze paski dla polepszenia amortyzacji... no i kolorki... dzisiaj obejrzalam chyba ponad 15 i przyznam ze bym miala dylemat bo przynajmniej 3 baaardzo mi sie podobaly postanowilismy ze kupimy wozek po porodzie jak juz bedziemy wiedzieli kto sie w brzusiu kryje to zdecydujemy pod charakterek dodam jeszcze ze jak na sprawdzenie mozliwosci w sklepie - wozeczek bardzo zwrotny, daje sie prowadzic 1 reka, kosz pojemny a i gondola jak dla mnie rewelacja (regulowane poziomy oparcia wentylacja no i rozmiar)

Gość brataninajestdebest
warto pamietac ze jedo - jędroch to firma wozkowa juz z 30 letnia tradycją ;)

Gość takajedna mamusia
Ja ROANA MARTINA się naoglądała tylko wygląd szczerze mówiąc mnie rozczarował, w internecie sie naogądałam i prezentował się lepiej ! W rzeczywistości materiały z jakich jest zrobiony przypominają tapicerkę kanapową-tak mi się skojarzyło, a widziałam kilka tapicerek, może inne są lepsze bo on ma masę różnych kolorów........

Gość OILI
tez mam problem z wyborem wózka, wprawdzie kupie go dopiero gdzieś za 2-3 miesiące, ale nastawiam się na głęboki (posłuży tylko 6-7 miesięcy) i chyba kupie jednak używany, z komisu. Potem dopiero cos lepszego, bo przecież spacerówka - jeśli dobrze dobrana, posłuży do 4 roku życia dziecka.

Gość oczko426
Wózek Atlantic Baby Dreams Espiro jest piękny, jest w moim guście, wolę klasykę, a nie szpan i formy, które za rok będą wyglądały śmiesznie :]

Gość takasobiejak
dzieki za wypowiedzi sądzac po nich chyba za bardzo sie napaliłam zastanowię sie nad JEDO bartatina lub ballerina :)

A ja mam ten wózek i jestem mega z niego zadowolona i nie zamieniłąbymgo na żaden inny.Polecam

Peggy A jaki masz ten wózek atlantic Baby Espiro czy Jedo bartatina ???

Gość napalonaaaa
Mi też sie podoba ten wózek Bartatina Freeline super jest tyko zastanawia mnie ze wszedzie piszą ze mają koła pompowane tzn ze nie maja kół np. piankowych ??? Może ma ktoś taki wózek ??? Mi bardzo podoba sie ten kolor z Bartatiny http://www.skapiec.pl/img/393082-2607-1-jedo-bartatina-freeline.html Mysle ze warto wybrac z Jedo bo jędroch to firma wozkowa juz z 30 letnią tradycją jak ktoś juz wczesniej napisał a tzn ze zna sie na rzeczy