Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowane jajko

Jak wskrzesic iskre?

Polecane posty

gotowane jajko: wracasz do tematu czy kontynuujesz kłótnię?

jajeczko ty nadal sobie przeczysz .... przeczytaj dokładnie jeszcze raz to co napisałas i sie popraw :P znowu piszesz ze masz udany zwiazek !!! Udany zwiazek !!!!!!!!! Powtorze UDANY ZWIAZEK !!!!!! a ty szukasz lekarstwa na nude w zwiazku ?:O:O:O:O NO K U R W A ....to ja jestem nienormalny ? Kobieto ogarnij sie :O pozdrawiam ..bo widze ze nie zrozumiemy sie w tym temacie za zadne skarby swiata :) Trzymaj sie 🖐️

Gość gotowane jajko
chcialabym kontynuowac temat, ale niektorzy nie potrafia czytac. mam udany zwiazek, ale chcialabym na przyszlosc zapobiec nudzie!!! bo w kazdym zwiazku dluzszym starzem nuda w koncu zaczyna sie pojawiac. to jets normalne, naturalne i naukowo stwierdzone. chce zeby w moim nie pojawila sie jeszcze dlugo. CZEGO DO CHOLERY NIE ROZUMIESZ???

Ale do jasnej cholery czemu martwisz sie o przyszłosc ? Skoro teraz ci dobrze? A jak ci koles wywinie numer ? To co ? Te twoje bunczuczne plany kasowania nusy w zwiazku bedziesz sobie mogła wsadzic wiesz gdzie ? NIe lepiej zyc tu i teraz i cieszyc sie ze masz dobrze w zwiazku ? NO zastanow sie tak przez chwile ....

Gość brat będę dzis małostkowa
ale Ty to na pewno zrozumiesz ;) nie pisz "rozumie" w pierwszej osobie - bo w pierwszej osobie to jest ROZUMIEM Raz się pomylić - rozumieM, ale Ty stale piszesz z błędem, więc postanowiłam Cie oświecić. Doceń to, poprawisz swój netowy wizerunek :) Odpowiadając w końcu na temat: Autorko - kluczem jest to, zebyś miała obok Waszego życia, jeszcze SWOJE, wtedy będziesz dla niego interesująca

Gość gotowane jajko
Jak mi wywinie numer to sie wtedy bede martwic, ze wywinal. A czemu teraz, bo nad zwiazkiem nalezy pracowac, rozwijac go i ulepszac. Wiec sie zastanawiam. Pytanie zadane w temacie jest proste, a przyczyna jego zadania nie ma tu zadnego znaczenia. Znasz odpowiedz, to pisz, nie znasz, to nie pchaj sie z butami w moje zycie i nie probuj mnie analizowac.

jajko no jakos twoj temat schodzi na dalsze podstrony ...:P nie wiesz czasami dlaczego ? :P pozdrawiam :) imieninowo :D ps... Osobiscie zycze ci by bys cieszyła sie zwiazkiem ze swoim facetem kazdego dnia i kazdej nocy :P I nie zamartwiała sie na zapas czyms co na razie nie ma miejsca :D Trzymaj sie ciepło jajeczko :D 🖐️