Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmmaEmma

Uzalezniona od Słodyczy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość EmmaEmma

no wiec... Moze nie ejstem gruba.. mam szupla sylwetke na pierwszy rzut oka gdy komus mowie ze chce sie odchudzac bierze mnie z aidiotke. Ale wiem ze w moim przypadku pojsciwe na basenn jest rzezca niemozliwa. Mam cellulit, rozstepy i JESTEM UZALEZNIONA OD SLODYCZY. codziennie wpierdalam po 2 czekolady ;( jak nie i wiecej... wszystko mi idize w dupe i uda... nie moge zalozyc obcislych krotkich spodenek bo tluscz mi sie wylewa po bokach:( brzuszek tez mi wystaje;/ noja jedna noga wyglada jak gruszka. Mam strasznie wystajace uda po wewnetrzej stronie.. Co amm robic zeby porzestan jesc slodycze no i schudnac z ud?

Gość podszywaczyjeden
podszyw głupi no tak 55kg to wieeeeeeeeeeelka świnia z Ciebie

55 kilo i uważasz się za grubą xD to nie jest nawet pierwszy stopień otyłości

Gość EmmaEmma
Przeciez to nie ja napislam! waze pozyzej 60 ;/

ja waze 47kg...niby nie duzo ale jestem niska 155cm...wiec wygldam...\"nie chudo\" ale slysze jak to mozliwe \"ze tak wygladam\";/ otoz mam rozstepy,tlusty brzuch itd urodzilam kilka lat temu dziecko wiec tak wygldam ale wiem po sobie....ze gdybym nie jadla tych slodyczy to bym tak nie wygladala :( tych zbednych kalorii i tluszczu ktory jest w nich zawarty uwierzcie mi....ze probowalam nie raz nie jesc tych slodyczy wytrzymalalm kiedys tydz... rozumiecie..tydz bez slodyczy to najdluzszy okres bez jedzenia tego swinstwa;/ a cwiczyc lubie,uwieliam biegac,mam ruch bo mam dziecko wiec nie ma opcji abym nie ruszala sie.... ale brzuch jest wstretny i tlusty ....przez te slodycze :(

słodycze sa okropne, mnie sie juz niedobrze robi jak chociaz o nich pomysle, jak masz takie ciągoty na te paskudztwa to znaczy ze masz grzyba organizmu który rosnie z kazda ich dawka. musisz zrobic test czy go masz, rano jak sie obudzisz nalej do szklanki wode i nic nie jedzac i nie pijąc wczesniej napluj do niej, jesli (po krótkim czasie ) slina sie rozciagnie tz. nie bedzie pływała na powierzchni tz ze masz grzyba i musisz isc do lekarza który przepisze ci specjalne tabletki, a co do twojej tuszy to nie widze problemu, czemu nie idziesz chociaz pobiegac (zawsze mnie to dziwiło u takich osób jak ty), tylko nie zasłaniaj sie zimą bo ja wstaje o 6 rano i biegam w samym dresie, kaptur na łeb, szalik i rekawiczki i nie mam chocby namniejszego kataru aha jak juz wyleczysz sie dobrze by było jakbys zrezygnowała z cukrowania herbaty itd, cukier niszczy kolagen co prowadzi do szybszego wiodczenia skóry i powstawania zmarszczek. wiec wez sie kobieto za siebie bo twoj stan to tylko twoja wina.

Gość EmmaEmma
Ty zartujesz z tym grzybem prawda ?:O:O:O

Gość PaniKaczorek
podobno po niejdzeniu słodyczy przez 7 dni bardzo zmniejsza się ochota na nie. trzeba tylko wytrzymac te 7 dni; później to już będzie luzik