Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachmurzonaaaaa

ON SIEDZI ZAGRANICĄ JA ZOSTAŁAM W POLSCE. KTO SIĘ PRZYŁĄCZY?

Polecane posty

Gość Zachmurzonaaaaa

Tak, on prawie od tygodnia jest w Anglii, na 4 miesiące, a ja zostałam całkiem sama:( Czuję się taka samotna.

Gość a ja juz nie dlugo
a ja jzu nidlugo bede smaam:(:( moj tez wyjezdza do angli i bo je sie tego wyjazdu szczerze:(:(

Gość Elena 48
Nie martw sie .Czas szybko leci.Ja za monent jade w druga strone.Jak co roku bede pracowac przez 5 miesiecy w Polsce.A moj maz zostaje w Niemczech.Jesli pracujesz latwiej przetrwac.Musisz znajdowac duzo zajec sobie, robic co odkladalas na pozniej i czas pedzi.Ile masz lat, ja 48.

Gość fdsfdsf
Tydzien bez niego a już głupoty pierdolisz. Zajmij się czymś a nie ględż bo próżnością jak na razie się wykazujesz...

Gość nie mam wyjścia
no tak, ale on teraz jest na gg dostepny i ja dostepna.. na tel nie odpowiada a teraz widzi, ze ja siedze przy kompie...i nic.. mam 30 lat, pracuję i praca mnie pochlania, ale teraz jest mi przykro wam latwo mowic-olej ale to czlowiek, ktorego znam i tesknie za nim..:(

Gość oleńka_24
to i ja się dołączam Mój od 3 miesięcy jest za granicą, zostało jeszcze 6. W sobotę wyjeżdżamy razem na 10 dni, spędziliśmy razem święta i sylwestra, w listopadzie byłam u niego kilka dni. A przed jego wyjazdem ja byłam pół roku za granicą :/ Tzn 4 miesiące minęły między moim powrotem a jego wyjazdem. Mamy ze sobą codziennie kontakt, praktycznie cały dzień smsy, gg wieczorem skype. Widzimy się raz w miesiącu po kilka dni, czasem raz na 1,5 miesiąca, ale ciężko jest. Odliczam dni do jego powrotu. Po wakacjach zamieszkamy razem, i ustaliliśmy że nigdy więcej żadnych wyjazdów w pojedynkę :) Tzn. On powiedział po miesiącu tam, że nigdy więcej nie wyjedzie be zemnie, ja bez niego też nie zamierzam. Najlepiej to znaleźć sobie zajęcie, im więcej się robi tym mniej się myśli i tęskni. Mi na szczęście czas dość szybko mija :) 3majcie się "słomiane wdowy" ! :*

Gość Zachmurzonaaaaa
fdsfdsf --- nie udzielaj się, bo jak na razie ty wykazujesz się dziecinnością i brakiem doświadczenia. Przecież to normalne, że jeśli wyjechał na 4 miesiące, to już po tygodniu odczuwam większą tęsknotę niż gdyby wyjechał na jeden miesiąc? Chciałabym sobie znaleźć jakieś zajęcie poza nauką, ale nie mam zielonego pojęcia jakie. A nie chcę mieć dni, kiedy bezczynnie siedzę w domu, rozmyślając o nim, bo takie sytuacje tylko mnie dobijają.

Gość Zachmurzonaaaaa
ja mam 18 lat.

Gość Zachmurzonaaaaa
On ma 20. A parą jesteśmy od 4 lat