Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina el

mam 17 lat i w sobote wychodze za mąż

Polecane posty

Gość tina el

Gość oczekujesz współczucia
czy gratulacji? :P

Gość Zachmurzonaaaaa
gratuluję

Gość a co zaciążyłas
?

Gość ej no pozniej bedziesz musiala
brac rozwod ,nie no nie marnuj se zycia ciaza to nie tragedia :)

Gość beksa lala
zastanow sie jeszcze 10 razy:P

Gość współczuje - kiedy rodzisz

Widzicie dzieci ? Tak skończycie jak się nie będziecie uczyć.

Gość Zachmurzonaaaaa
tak, a wy wszyscy jak zwykle oceniajcie innych. Spójrzcie na siebie

Jesli powodem dla którego wychodzisz za mąż jest tylko ciąża to dobrze się zastanów, szkoda potem przechodzic przez rozwód

Gość wezcie sie.....
ehh nie chce nigdy miec corki:O

Gość tina el
dlaczego mi współczujecie ja sie bardzo ciesze juz wszystko gotowe. rodze w lipcu. moj przyszły mąż jest cudowny wiem ze zadba o mnie i dziecko, ma 25 lat stałą prace i mieszkanie a ja kocham go nad zycie i wiem ze bedzie nam dobrze razem

Gość ddkkd
Kondolencje:(

Gość po 40
zazdroszczę. ja za póżno wyszłam za mąż i za późno miałąm dzieci i teraz zamiast mieć dorosłe odchowane dzieci i zająć sie tylko sobą, swoim facetem, przyjemnościami to mam na głowie 2 rozrabiających nastolatków dzieci nalezy mieć jak najwcześniej a w dojrzałym wieku zamienić starego męża na młodszy model :p pozdrawiam

Gość po 40
Kameska i dobrze. W wieku 40 lat nie bedzie chciała siedzieć ze strym 47 letnim dziadem.

Gość ale pieprzyciee
Wyszłam za mąż jak miałam 17 lat i już 10 lat jestem mężatką i rozwodu nie mam zamiaru brać bo mój mąż jest najwspanialszym facetem na świecie! Bardzo się kochamy i niech tak zostanie ;-) A Tobie autorko życzę szczęścia :-)

Tina a nie razi cię fakt że ty będąc już w ciąży i wychodząc za mąż nie jesteś jeszcze pełnoletnia, nie ukończyłaś nawet szkoły średniej i nie masz pracy ? A jeżeli twój facet kiedyś cię zostawi, to co zrobisz ?

Gość po 40
Przecież może będąc męzatka skończyć studia, kurat dziecko podrośnie i pójdzie do pracy. Bardzo dobry układ.

Gość borderlina
7 lat to nie jest duża różnica:) powodzenia :) ale wiem ze tak wczesne malzenstwa szybko sie rozlatuję :( dlaczego ludzie dojrzewają do bycia we dwoje ale tak naprawde tak pozno:( anm tye malzenstw ktorzy pobrali sie w mlodym wieku... teraz juz nie sa razem, mają nowe zony, nowych meżów i wydaje sie ze jest im wspaniale :( glupie zycie

Gość tata małolata
Takie związki nie są faktycznie zdrowe, bo ile Wy się możecie znać? Wątpię, że Twój facet odbierał Cię z podstawówki... Anyway, przypadek znany, większość takich małżeństw w przyszłości jest tylko na pokaz, w sensie, że dookoła ludzie widzą że jest okej, ale między nimi albo nic nie iskrzy albo wogóle jak by żyli obok siebie. Ale jedno jest pewne, jeśli chociaż po jednej stronie jest silny katolicyzm, to małżeństwo się tak męczyć będzie do us.. śmierci....

Gość poli26
a wy jak zwykle wiecie wszystko najlepiej :O...już wiecie ze niedługo będzie rozwód...to ze dziewczyna jest młodziutka nie znaczy ze jest dziecinna i nieodpowiedzialna....moze byc bardziej dojrzała niż niejedna 30-stolatka....ja miałam 20 lat wychodzac za mąż,w ciąży nie byłam....i tez oczywiście wszyscy przepowiadali szybki rozwód... jestesmy teraz 6 lat po slubie i zadnego rozwodu nie ma i nie będzie...wiec nie wiek jest najwazniejszy a dojrzałosc...

dzieci rodza dzieci! Dziewczyno tego swiata to pol kwiata Ty masz dopiero 17 lat poczekaj ze slubem CZY TY GO KOCHASZ CZY JESTES ZAUROCZONA W NIM? TEN SWIAT KU***WA SCHODZI NA PSY!

Gość hhihihihihihhh
bo 6 lat to malo jeszcze zobaczysz po 15 latachahc:D ale zycze powodzenia:]

Gość stres może być przyczyną
no tak - na ogół 17 latki zachodzące w ciążę są BARDZO DOROSŁE :):):):)

Gość ja wyszłam za mąż jak miałam
19 lat, w ciąży nie byłam, dzieci nie mamy i już mam 30 lat i tego samego męza. To że Wy nieudacznicy rozwodzicie się po roku nie znaczy, że każdy musi :-o

Gość poli26
no i znowu kolejna mądra :O...tu mi przepowiadano ze do 3 lat nie dojdziemy...jak doszlismy do ze pewnie do 5 nie dociągniemy...więc te wasze przepowiednie to jakies z palca wyssane....a jak dojdziemy do 15 lat to będziecie pisać ze do 20-stu na pewno nie dotrwamy...więc darujcie sobie

Gość oczywiscie musicie
juz zakladac rozwod bo wam sie nie ulozylo, mezus zdradzal bo zonka sie spasla i konieczny byl rozwod 🖐️